![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|||
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 57 Joined: 24-October 07 From: Romania , Tg-Jiu Member No.: 1,234 Car: E30 325i , E21 318 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
Mi-am lovit ursul ... un taximetrist cica nu m-a vazut si m-a lovit in roata din stanga fata ...
Baietii de la asigurari au zis ca ma incadrez la dauna totala ... Masina e un E30 325i din iulie 1986 cu motor M20B25 125kw Motronic 1.3 A mai avut cineva vre-un incident cu aceleasi urmari ? Am nevoie de niste detalii cum ar fi : -cati bani o sa imi dea asigurarea la dauna totala - in cat timp o sa primesc banii Multumesc anticipat . Sper sa dau de cineva care sa ma poata ajuta |
||
|
|||
![]() |
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
cred ca cel mai bine e sa discuti cu ei...adica o sa trebuiasca sa negociezi intr-un fel sau altul, depinde si de cat se ridica costul reparatiilor la masina...eu unu m-a s duce la un service si mi-as lua ditamai devizul de raparatie...
Reason for edit: quote
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Treb sa fi puternic. Treb sa insisti ca masina ta nu era rabla. Treb sa ai un deviz de reparatie sau macar o factura proforma pe care sunt trecute preturi de piese pe care ai nevoie. De preferat de la un atelier strans legat cu BMW. Problema e ca mie m-au cerut un avans de bani pentru asa ceva, pana la urma au fost foarte amabili cei de la Bavaria Baneasa si au facut o proforma cu piesele necesare, cu o valoare care a depasit lejer cel de daune totala.
La dauna totala, iti da un percentaj de la pret de vanzare de masina cand erau noua - uzura. Ca sa fie uzura mai putin decat maxim pe care isi permit ei (tot se ia din niste tablele) treb sa argumentez puternic si sa ai dovada de service recente. Eu nu am reusit. Bazat pe 12.000 km per an mediu ori varsta masina mea au ajuns la grad de uzura maxima. Dupa ce ai intocmit toate actele ei trebuie sa-ti da bani in maxim 20 de zile calendaristice. Legislatia RCA gasesti pe net, http://cedam.csa-isc.ro/index.php?id=2 -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:58 AM |