IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> mi-am luat e39 530d
bytzu
post Oct 7 2008, 10:20 AM
Post #1

27% BMW corupt
**

Group: Members
Member No.: 223
Car: E 28 , Ford Capri
Engine: turbu....524 TD

salut

mi-am luat e39 530 d touring, automat, full, din 2000, inscris, 6000 euro, 200000km

probleme: bratele mari fata trebuie schimbate, pivotii dusi; bielete antiruliu, bucsi bara stabilizatoare, bucsi punte spate, amortizoare spate, probabil tampoane de motor,,care ma poate ajuta cu ceva preturi orientative, ca sa stiu unde ma invart? de schimbat le schimb eu

alte probleme: nu stiu dc merge pilotul automat, webasto, si angeleyeul din dreapta, am observat un fir care atarna acolo, dc il cuplez in mufa se aprinde semnalizarea..are faruri schimbate, serie noua

care stie de automate, cum se merge cu ele, mai ales in oras, la semafor? am inteles ca de asta trebuie sa am cel mai mare grija

sper sa ajung cu el la intalnire, fac cinste

--------------------
proud owner of BMW E28 524td and Ford Capri Mk III V6 2.8.......and more
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Ciupanezu
post Oct 21 2008, 01:21 PM
Post #2

100% BMW corupt

Group: Members
From: Bucureşti
Member No.: 556
Car: Ricsa
Engine: Ricsa

QUOTE (bytzu @ Oct 7 2008, 11:20 AM) *
care stie de automate, cum se merge cu ele, mai ales in oras, la semafor? am inteles ca de asta trebuie sa am cel mai mare grija

Cel mai important este să nu pleci tare de pe loc, îi dai talpă abia după ce ai plecat de pe loc.

Mă rog, poţi să pleci tare câteodată dar să nu faci un obicei din asta.

Modul manual mi se pare inutil pentru că ai aceleaşi performanţe ca în Sport iar controlul este limitat.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 6th July 2025 - 09:39 PM