IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> mi-am luat e39 530d
bytzu
post Oct 7 2008, 10:20 AM
Post #1

27% BMW corupt
**

Group: Members
Member No.: 223
Car: E 28 , Ford Capri
Engine: turbu....524 TD

salut

mi-am luat e39 530 d touring, automat, full, din 2000, inscris, 6000 euro, 200000km

probleme: bratele mari fata trebuie schimbate, pivotii dusi; bielete antiruliu, bucsi bara stabilizatoare, bucsi punte spate, amortizoare spate, probabil tampoane de motor,,care ma poate ajuta cu ceva preturi orientative, ca sa stiu unde ma invart? de schimbat le schimb eu

alte probleme: nu stiu dc merge pilotul automat, webasto, si angeleyeul din dreapta, am observat un fir care atarna acolo, dc il cuplez in mufa se aprinde semnalizarea..are faruri schimbate, serie noua

care stie de automate, cum se merge cu ele, mai ales in oras, la semafor? am inteles ca de asta trebuie sa am cel mai mare grija

sper sa ajung cu el la intalnire, fac cinste

--------------------
proud owner of BMW E28 524td and Ford Capri Mk III V6 2.8.......and more
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
io'sŪ
post Oct 20 2008, 11:42 PM
Post #2

.

Group: Super Moderators
From: Bucureşti
Member No.: 72
Car: .
Engine: .

nu-ti mai face atatea griji, schimba ea in functie de cat apesi tu pe acceleratie, sau treci pe "manual" si schimbi cand vrei tu..... sau ea in turatie maxima tongue.gif

--------------------
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE"
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 7th July 2025 - 12:18 PM