![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 37 Joined: 27-February 06 Member No.: 201 ![]() |
330xi, 231cp, cutie manuala 6 viteze.
Import USA iulie 2008. 23.700 mile reale, trecute pe titlul de proprietate american si in Carfax History. Vama + TVA achitate Fara taxa de inmatriculare. Dotarile se vad, n-are rost sa le mai enumerez pe toate. Masina are Premium Package. Doar niste highlights: sistem Harman Kardon, scaune electrice cu 3 memorii si perna lombara, faruri automate, volan M imbracat in alcantara, cotiera cu suport de pahare si de monede, trapa de sticla, senzor de ploaie etc. Farurile, semnalizarile, stopurile, bara fata, jantele, volanul si eleronul sunt puse de mine, standard avea faruri simple, semnale galbene, volan in 4 spite si jante cu spite radiale. Pret 14.000 Euro + TVA (se elibereaza factura pe intreaga suma) Variante. calin@ccselect.ro 0742028429 This post has been edited by WLF: Sep 15 2008, 03:50 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
vrei la schimb un volan normal cu trim aceasi culoare ca bordu tau (lemn) plus diferenta din partea mea?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 37 Joined: 27-February 06 Member No.: 201 ![]() |
Volanul asta l-am adus din State ca pentru sufletul meu. Nici nu stii tu cat am periat Alcantara aia sa arate bine. Cred ca atunci cand o sa vand masina, o sa il dau jos sa mi-l pastrez. Imi place ca nu iti aluneca mainile pe el si e foarte soft la atingere. Numai ca necesita multa grija, in service cand am fost l-am imbracat in folie, daca pui mana murdara de ulei, e gata. Acum ar trebui sa il mai "barbieresc", de la periat a facut ceva scame, daca nu il cureti saptamanal, nu mai arata bine.
|
|
|
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 314 Joined: 7-March 07 From: ZION Member No.: 731 Car: E46 325CI Engine: M54B25 2500 192CP ![]() |
Volanul asta l-am adus din State ca pentru sufletul meu. Nici nu stii tu cat am periat Alcantara aia sa arate bine. Cred ca atunci cand o sa vand masina, o sa il dau jos sa mi-l pastrez. Imi place ca nu iti aluneca mainile pe el si e foarte soft la atingere. Numai ca necesita multa grija, in service cand am fost l-am imbracat in folie, daca pui mana murdara de ulei, e gata. Acum ar trebui sa il mai "barbieresc", de la periat a facut ceva scame, daca nu il cureti saptamanal, nu mai arata bine. pai nu ne aduci si noua din state doua volane la fel? ![]() |
|
|
![]()
|
|
up ....
http://www.youtube.com/watch?v=JCrU5S5OooA This post has been edited by WLF: Oct 18 2008, 03:10 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 04:21 PM |