![]() |
![]() |
![]()
|
|||||
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 919 Joined: 11-April 08 From: aleea circului Member No.: 1,580 Car: E28 Engine: 3.5/218hp ![]() |
Salutare tuturor.
M-am gandit sa ma bag si io in seama(sunt mai nou pe aici)si sa va prezint ultima mea achizitie. Este un E23,motor 2.8(carburator),170 de caluti,an 1979.Masina a avut un singur proprietar in RO care dupa parerea mea a ingrijit-o cat s-a putut de bine. Momentan este intr-o stare jalnica dar sper ca in curand(asta daca gasesc un tinichigiu bun)sa ma apuc sa o restaurez si sa pot sa ma bucur de ea. Prioritate in clipa este tabla,dupa care vor urma:o vopsea,un interior (al meu e rupt ),motor(sper sa ii pun injectie sau un motor mai mare),lant de tobe si multe alte mici maruntisuri. 6:Photo0039.jpg] Scuze ptr calitatea pozelor.Promit ca o sa revin cu altele. -------------------- E28 FOREVER
|
||||
|
|||||
![]() |
![]()
|
|||||
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 919 Joined: 11-April 08 From: aleea circului Member No.: 1,580 Car: E28 Engine: 3.5/218hp ![]() |
Proaspat achizitionate:un prag dreapta,un pasaj de aripa dreapta spate si doua lampi de numar
=18508:Photo0020.jpg] -------------------- E28 FOREVER
|
||||
|
|||||
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Am vazut masina asta pe remuri cand cautam si eu un E23. N-am cumparat masina din cauza rugina multe pe la contra aripi. Sa ai mare grija cand o repar, de fapt deja trebuie sa ai grija. Am mai vazut un E23 ruginit in hal asta, si s-a deplasat oala de amortizor cu centrimitri. Din cauza lipsa de tabla si greutate masina s-a indoit contraripa. Iti recomend sa faci masuratoare la distanta intre oalele fata, la a ta si la un E23 bun nelovit, se vezi daca nu cumva si masina ta este deja afectata. Eventual iti ei un strut bar fata ca sa fi sigur ca nu sa misca.
In rest, bafta multa, e un E23 din prima seria si merite o soarta mai buna. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 02:05 PM |