![]() |
![]() |
![]()
|
|||||
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 919 Joined: 11-April 08 From: aleea circului Member No.: 1,580 Car: E28 Engine: 3.5/218hp ![]() |
Salutare tuturor.
M-am gandit sa ma bag si io in seama(sunt mai nou pe aici)si sa va prezint ultima mea achizitie. Este un E23,motor 2.8(carburator),170 de caluti,an 1979.Masina a avut un singur proprietar in RO care dupa parerea mea a ingrijit-o cat s-a putut de bine. Momentan este intr-o stare jalnica dar sper ca in curand(asta daca gasesc un tinichigiu bun)sa ma apuc sa o restaurez si sa pot sa ma bucur de ea. Prioritate in clipa este tabla,dupa care vor urma:o vopsea,un interior (al meu e rupt ),motor(sper sa ii pun injectie sau un motor mai mare),lant de tobe si multe alte mici maruntisuri. 6:Photo0039.jpg] Scuze ptr calitatea pozelor.Promit ca o sa revin cu altele. -------------------- E28 FOREVER
|
||||
|
|||||
![]() |
![]()
|
|
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 919 Joined: 11-April 08 From: aleea circului Member No.: 1,580 Car: E28 Engine: 3.5/218hp ![]() |
Putere de munca am,bani se gasesc(nu prea multi momentan dar vin pe parcurs),ma pricep la mecanica si la altele cate putin.
"R A B D A R E" asta e o problema,dar ma adaptez.Sunt constient ca nu pot sa o fac de pe o zi pe alta(mai ales ca am planuri mari cu ea in privinta restaurarii) dar incerc.Momentan ma tine pe loc rau de tot tabla,si asta e o mare problema.Din lipsa de timp si de aparat de sudura in argon sunt nevoit sa caut tinichigiu(si tot caut de vreo doua saptamani de cand am luat masina).Nu inteleg de ce fuge lumea de asa ceva,ca totusi sa pui niste petice nu e asa de greu -------------------- E28 FOREVER
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 02:10 PM |