![]() |
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
http://www.antena3.ro/Senatul-a-decis-elim..._53593_ext.html
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_b...xei-poluare.htm trageti tare cat puteti daca se voteaza ca poi cine stie.... ![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Eu am spus-o si o repet de cate ori este nevoie. Taxa de poluare in actuala forma este o aberatie. Horus, daca doresti taxa de poluare corecta, atunci faci o evaluare la RAR sa vezi cat polueaza FIECARE masina individual (nu dupa marca sau vechime, asta este o prostie!) si apoi inmultestii cu nr. de kilometri parcursi. E corect asa?
De ce sa platesc eu zeci de milioane daca imi iau un BMW de 5000cmc si merg cu el 5 km in fiecare duminica si sa nu plateasca aproape nimic ala cu autobuzul care face milionul de kilometri in cativa ani si te lasa intr-un nor albastru la fiecare plecare din statie. Asa ca hai s-o lasam mai moale cu poluarea ca suntem satui de bazaconiile astea. -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 11-November 05 Member No.: 96 ![]() |
Eu am spus-o si o repet de cate ori este nevoie. Taxa de poluare in actuala forma este o aberatie. Horus, daca doresti taxa de poluare corecta, atunci faci o evaluare la RAR sa vezi cat polueaza FIECARE masina individual (nu dupa marca sau vechime, asta este o prostie!) si apoi inmultestii cu nr. de kilometri parcursi. E corect asa? De ce sa platesc eu zeci de milioane daca imi iau un BMW de 5000cmc si merg cu el 5 km in fiecare duminica si sa nu plateasca aproape nimic ala cu autobuzul care face milionul de kilometri in cativa ani si te lasa intr-un nor albastru la fiecare plecare din statie. Asa ca hai s-o lasam mai moale cu poluarea ca suntem satui de bazaconiile astea. E foarte corect, asa ar fi cel mai bine. Totusi, o problema ar fi masluirea kilometrajului. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 08:38 PM |