![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 37 Joined: 27-February 06 Member No.: 201 ![]() |
330xi, 231cp, cutie manuala 6 viteze.
Import USA iulie 2008. 23.700 mile reale, trecute pe titlul de proprietate american si in Carfax History. Vama + TVA achitate Fara taxa de inmatriculare. Dotarile se vad, n-are rost sa le mai enumerez pe toate. Masina are Premium Package. Doar niste highlights: sistem Harman Kardon, scaune electrice cu 3 memorii si perna lombara, faruri automate, volan M imbracat in alcantara, cotiera cu suport de pahare si de monede, trapa de sticla, senzor de ploaie etc. Farurile, semnalizarile, stopurile, bara fata, jantele, volanul si eleronul sunt puse de mine, standard avea faruri simple, semnale galbene, volan in 4 spite si jante cu spite radiale. Pret 14.000 Euro + TVA (se elibereaza factura pe intreaga suma) Variante. calin@ccselect.ro 0742028429 This post has been edited by WLF: Sep 15 2008, 03:50 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() xX ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 545 Joined: 25-October 05 From: London, UK Member No.: 63 Car: K13R - soon Engine: 1.3 4L ![]() |
Foarte frumoasa masina. Cam cat e taxa la ea ?
Curiozitate: cum de are un singur buton pentru proiectoare/stopuri ceata (niciodata nu stiu care e care) ? Spor la vanzare ! -------------------- xi // GSR
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 37 Joined: 27-February 06 Member No.: 201 ![]() |
Sunt unele chestii diferite la modelele americane. Nu au stopuri de ceata, doar proiectoare. Pozitiile sunt in semnalizari si nu am putut sa fac modificari, totul vine din computerul de lumini. Cand am pus farurile cu angels-eyes, le-am legat pe pozitie, si cand semnalizam, semnalizau si angels-eyes-urile, asa ca am fost nevoit sa leg angels-eyes-urile impreuna cu faza scurta. Deci pe pozitie se aprind numai semnalizarile, si pe faza scurta sunt aprinse si angels-urile.
Poate totul se rezolva la reprezentanta din soft. O sa trebuiasca sa ajung si pe acolo, trebuie sa schimb milele in km, am zis deocamdata sa nu umblu ca sa se vada ca milele din bord corespund cu documentele. E cam aiurea sa mergi de la Cluj la Valcea si sa faci 160 de mile sa zicem, si sa ai consum mediu 28mpg, tre sa stai cu calculatorul dupa tine sa convertesti. Inca o chestie funny, cred ca numai americanii erau in stare sa monteze asa ceva. Daca bagi pe cineva in portbagaj, are un maner FOSFORESCENT de care sa traga sa poata deschide portbagajul din interior. Nu era suficient sa puna un maner, trebuie sa il si vada in intuneric. Taxa la Euro 4 este 41 de milioane. This post has been edited by WLF: Sep 16 2008, 04:37 AM |
|
|
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
[quote name='WLF' date='Sep 16 2008, 05:36 AM' post='78632']
Inca o chestie funny, cred ca numai americanii erau in stare sa monteze asa ceva. Daca bagi pe cineva in portbagaj, are un maner FOSFORESCENT de care sa traga sa poata deschide portbagajul din interior. Nu era suficient sa puna un maner, trebuie sa il si vada in intuneric. [quote] Si la e39 este faza cu manerul sa nu poti fi inchis in portbagaj. ![]() -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]()
|
|
Si la e39 este faza cu manerul sa nu poti fi inchis in portbagaj. ![]() Am vazut multe BMW-uri pana acum, asta e chiar primu care are asa ceva. Nu confuzi oare cu chestia aia de deschis clapeta la rezervor din interiorul portbagajului? Toate au asa ceva. |
|
|
![]()
|
|
Un mic update la situatie.
Minunatul nostru RAR a scos masina ca fiind Euro 3, definitiv si irevocabil. Si mai frumos este ca in Romania nu exista stand de test dinamic pentru 4x4, deci nici sa contest nu mai pot. Asta desi toata lumea stie, inclusiv RAR-ul, ca masina e de fapt Euro 4. Asa ca, in conditiile actuale, taxa de inmatriculare este 105 milioane, o nimica toata. Diferenta dintre test rar + taxa euro 4, si noua taxa de Euro 3, o suport eu, si scad diferenta din pretul masinii, altfel nu o mai cumpara nici dracu. Deci din 14.000 Euro + TVA scad 10500 RON - (2300+4100) RON = 4100 RON |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 01:22 PM |