![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
acum eram la serv si mi am pus in pahar pepsi cu repeziciune a facut multa spuma si pe moment mi a venit in cap sa fac ceva.am si facut
am scos limba mare si am bagat o in spuma aia in pahar .super senzatie efervescenta....insa m am innecat cu ce se degaja din acidul ala:PP cand am inspirat. super tare ![]() altele .acum nu mi vin in minte, ca fac facturi dar asta cu pepsi e de incercat:: aaa alta data am baut repede de tot apa rece rau borsec minerala..m am innecat si mi a iesit acid si apa pe nas si pe ochi bule de aer:P ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 426 Joined: 29-October 06 From: Bucuresti. Tei Member No.: 467 Car: e38 Engine: m52 2.8 193CP ![]() |
eu cand eram mai mic am vazut la Tv ca daca pui limba pe ceva rece rau , ti-se lipeste . Am incercat si eu ( mare gresala) , am deschis frigideru si am pus limba pe congelator, s-a lipit instant !! am intrat in panica ca nu mai puteam sa dezlipesc limba, pana la urma am prins limba cu mana si am tras tare =)). in cele din urma m-am '' eliberat"
This post has been edited by haristeas51: Sep 12 2008, 10:24 AM -------------------- BMW E38 728i
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
eu cand eram mai mic am vazut la Tv ca daca pui limba pe ceva rece rau , ti-se lipeste . Am incercat si eu ( mare gresala) , am deschis frigideru si am pus limba pe congelator, s-a lipit instant !! am intrat in panica ca nu mai puteam sa dezlipesc limba, pana la urma am prins limba cu mana si am tras tare =)). in cele din urma m-am '' eliberat" ![]() ![]() ![]() ![]() bah cat am putut sa rad.. asta e cea mai tare pana acum ![]() ontopic: eu nici nu mai tin minte de cand nu am mai facut tampenii... vai ce batran sunt, nici macar ce tampenii am facut nu imi mai aduc aminte ... chiar ca sunt batran ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 08:51 AM |