![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
Iata noua mea achizitie de care is tare mandru si bucuros. Totul a fost posibil prin bunavointa lui Rares, caruia ii multumesc pe aceasta cale. De asemenea multumiri multe lui 05abi care m-a insotit in calatorie si mi-a fost un bun copilot.
BMW 525, 1979, Automat, vopsea originala intr-o stare cum rar am intalnit. Un motor de vis, o cutie automata foarte confortabila, mai ca stau degeaba la volan, intr-un relax total. ![]() LE: masina am adus-o pe rotile ei, de la Cluj la Bucuresti...am mers si incet dar si tare...nu m-a dezamagit sub nici un fel, din contra, m-a facut sa ma simt extra. In felul asta vreau sa imi spal pacatele...ca am vandut celalalt E12, si l-am regretat mult. Acum insa, ca si uneori iin dragoste, ce vine nou...este de multe ori mai bun ![]() This post has been edited by florin83: Sep 11 2008, 02:57 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
Multumesc pentru aprecieri, E12-le , alaturi de E23 imi sunt masini de suflet.
Am o dilema: ce sa fac, sa vopsesc aripile la E12, daca ma duc la indentificare? sau...pot sa ma duc si asa? aveti idee careva? Mi-e sa nu ma respinga astia, ca-s nemernici rau cu bmw-urile in Voluntari...cu septarul m-au frecat la melodie 2.5 ore...pana sa ma lase in pace, am plecat epuizat psihic. Pe de alta parte, mi-e ca daca le vopsesc sa nu comenteze ca se va vedea ca e proaspata treaba, au ochiul format unii din ei....sa nu zica ca incerc sa maschez dreacu ceva...si iar imi dezmembreaza masina de stau 3-4 ore pe acolo ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
Am o dilema: ce sa fac, sa vopsesc aripile la E12, daca ma duc la indentificare? sau...pot sa ma duc si asa? Eu zic ca cel mai bine ar fi sa mergi tu frumos la RAR si sa intrebi... Pt asta nu iti trebuie programare. ![]() Ti-am lasat procesul verbal de constatare de la politie cand am patit faza cu ala de m-a atins. Areti actele, spui care e fgaza cu aripile, etc... Sau poti sa le vopsesti linistit, si pe baza procesului verbal poti dovedi la RAR ca de ce am/ai schimbat aripile... Idea e: du-te, explica si intreaba. -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 12:19 AM |