![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
Ieri am zis ca imi schimb senzorul de pe spate ( inca o data) pentru ca mersese 5 zile si s-a aprins din nou
schimbat , verificat , bec tot aprins Am desfacut pe fata si surpriza placutele mele mai aveau 3-4 mm Eu am pus pe masina Textar ca stiam ca sunt bune , franeaza , nu fac praf si tin in timp eh dupa 16000 de km s-au tocit destul si vroiam sa stiu cat tin la voi placutele . Ionut mi-a spus ca tin in jur de 20000 ---citez " dar tu cum nu mergi normal......" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
Florin, baiatul care lu lucreaza cu Silviu nu a mai rezistat stresului de a lucra altaturi de un Turbo si a achizitonat un 993 Carrera
M-au facut cu nervii astea cu fundul mare Cred ca acu am inteles de ce se duc repede placutele ![]() De ce nu ai sarit in fata masinii ca eu nu te-am vazut Io's fata de ATE , ce am avut inainte practic ambele au capacitati de franare asemanatoare numai ca textar vad ca face mai putin praf as fi tentat sa incerc Jurid pentru ca am vazut ca la BMW E46 sunt in prima echipare -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 03:10 AM |