IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> imi fuge din spate ..., am o problema cu un 316i
danutz_8
post Aug 11 2008, 01:03 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
Member No.: 1,740
Car: 316i cabrio
Engine: 1600 cm3 106 CP

am un 316 din 94 , negru , cabrio , am 18 ani tongue.gif i masina care am primito de la parinti de ziua mea ... masina a fost adusa din germania luna trecuta arata binisor trebuie sami fac timp sa o bibilesc ... bun asta i dar ... am o mare mare mare problema ... cand am venit cu ea din germania la poduri sau la unele gropi daca le iau cu o viteza mai mare imi fuge rau de tot de spate ... bate undeva in spate dreapta ... era sa ma scoata de pe sosea ... tata zice ca e un telescop ... voi ce ziceti ... ca vad ca stiti BMW p de rost:P rog raspuns
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
danutz_8
post Aug 13 2008, 05:08 PM
Post #2

0% BMW corupt

Group: Members
Member No.: 1,740
Car: 316i cabrio
Engine: 1600 cm3 106 CP

leam schimbat p amandoua ... ala de pe stanga mai mergea otzar .. da ala de pe dreapta ... atat de folosit era ... era taiat tot ... ruginit ... nici macar urma de ulei ... nu mai bate biggrin.gif ... o sai fac niste poze si o sa va dau si voua biggrin.gif credema ca si la 1.6 zboara ... are 100 si de cai ... poate nui mai are p toti ... da mere bine biggrin.gif

mai am o intrebare ... farurile is cam murdare p interior ... cum reusesc sa le curat ?

This post has been edited by danutz_8: Aug 13 2008, 05:17 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th June 2025 - 11:41 AM