Help - Search - Members - Calendar
Full Version: imi fuge din spate ...
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
danutz_8
am un 316 din 94 , negru , cabrio , am 18 ani tongue.gif i masina care am primito de la parinti de ziua mea ... masina a fost adusa din germania luna trecuta arata binisor trebuie sami fac timp sa o bibilesc ... bun asta i dar ... am o mare mare mare problema ... cand am venit cu ea din germania la poduri sau la unele gropi daca le iau cu o viteza mai mare imi fuge rau de tot de spate ... bate undeva in spate dreapta ... era sa ma scoata de pe sosea ... tata zice ca e un telescop ... voi ce ziceti ... ca vad ca stiti BMW p de rost:P rog raspuns
bartro
QUOTE (danutz_8 @ Aug 11 2008, 02:03 PM) *
am un 316 din 94 , negru , cabrio , am 18 ani tongue.gif i masina care am primito de la parinti de ziua mea ... masina a fost adusa din germania luna trecuta arata binisor trebuie sami fac timp sa o bibilesc ... bun asta i dar ... am o mare mare mare problema ... cand am venit cu ea din germania la poduri sau la unele gropi daca le iau cu o viteza mai mare imi fuge rau de tot de spate ... bate undeva in spate dreapta ... era sa ma scoata de pe sosea ... tata zice ca e un telescop ... voi ce ziceti ... ca vad ca stiti BMW p de rost:P rog raspuns

Bucse, amortizor, geometrie, trebuie verificat de cineva care se princepe.
danutz_8
geometria ... daca era probabil imi uza cauciucurile p o parte nu ? ...
Sorin
dar poate te apleci si te uiti la amortizoare daca sunt scurse
danutz_8
de scurs nu stiu k i fff multa mizerie p ele ... in schimb daca ma apas p portbagaj mai tare umpik bate metal p metal ... daca stiti cat sunt 2 amortizoare spate pt masina asta ?
bartro
QUOTE (danutz_8 @ Aug 11 2008, 04:35 PM) *
de scurs nu stiu k i fff multa mizerie p ele ... in schimb daca ma apas p portbagaj mai tare umpik bate metal p metal ... daca stiti cat sunt 2 amortizoare spate pt masina asta ?

Vezi si daca flanse mai sunt bune. Pentru preturi, cred ca orice magazin de piese te poate ajuta.
danutz_8
oke oke ... am fo jos mam uitat curge din el k din robinet ... klar trebe altu ... smile.gif ms oricum de ajutor tongue.gif savetzi noroc si drum bun biggrin.gif
TiL
"valsurile" sunt provocate de amortizoare "inegale" adica unul mai dus decat celalalt smile.gif sau unul de un fel altul de alt fel.
La multi ani si sa stapanesti sanatos masinuta! Bine ca ai primit 1.6 biggrin.gif e tocmai buna de incalzire, te asteptam cu poze la Masina mea
haristeas51
Vezi ca nu exista e36 316i Cabrio smile.gif
io'sŪ
amortizoare mai mult ca sigur, si bataia tot de la ele poate fi
danutz_8
leam schimbat p amandoua ... ala de pe stanga mai mergea otzar .. da ala de pe dreapta ... atat de folosit era ... era taiat tot ... ruginit ... nici macar urma de ulei ... nu mai bate biggrin.gif ... o sai fac niste poze si o sa va dau si voua biggrin.gif credema ca si la 1.6 zboara ... are 100 si de cai ... poate nui mai are p toti ... da mere bine biggrin.gif

mai am o intrebare ... farurile is cam murdare p interior ... cum reusesc sa le curat ?
io'sŪ
trebuiesc scoase de pe masina, se demonteaza apoi sticla de pe far (are niste cleme) si se curata wink.gif
danutz_8
atat?? biggrin.gif okeeeee maine imi fac timp de ele biggrin.gif cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.