![]() |
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Se merita asa ceva?A pus cineva pe masina?Cam de 1 an ma tot chinui sa strang bani pt o evacuare sport acum se pare ca voi avea acesti bani si de aia fac acest sondaj
![]() ![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
QUOTE (SUPERBEC) nu prea cred ca pistonul nu reuseste sa evacueze toate gazele
![]() Nici eu :unibrow: Din cate stiu eu, serpisorii sunt astfel facuti astfel incat lungimea evacuarii este egala pentru toti cilindrii. Mai departe, presupun ca asta face ca toate pistoanele sa intampine aceeasi presiune in momentul cand evacueaza gazele arse, si motorul merge mai rotund din cauza asta, si probabil din cauza ca au o lungime mai mare decat evacuarea stock, presiunea care se formeaza in ei in momentul evacuarii gazelor arse (presiune pe care pistoanele trebuie sa o "invinga" pentru a evacua gazele arse) este mai mica, ceea ce duce la o crestere a cuplului motor. Presupun bine sau ma insel? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 01:29 PM |