![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|||||
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
BMW525IX, vopsea originala, 4X4, cauciucuri noi Brigestone Turanza, burdufe noi planetare, al doilea proprietar, , ESTE IMPECABILA!!! instalatie audio de 600 de euro in garantie. Geamuri electrice, scaune incalzite, clima, folie geamuri etc. Stabilitate extraordinara, 2500 cmc, 24 valve 200 de cai.
175.000Km accept orice test. Pret: 5399E -- Tel: 0744336768 -- Adi |
||||
|
|||||
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
"Vinzi tot? Ce s-a intamplat? Ix-ul ala e prea frumos ca sa-l dai...eu l-as lua pe loc daca as avea banii, ar fi pacat de el."
Motorul il dau pentru ca vreau ceva mai.. pentru varsta mea. E superba la drum si tehnic etc.. dar este pentru cineva trecut de 30 de ani care are si posibilitatea de a se plimba cu ea prin afara unde ii este locul. Iar in ceea ce priveste BMW-ul.... ![]() ![]() ![]() Si ca sa fiu ontopic, revin la bmw-u' E o masina superba, m-am chinuit cam 6 luni sa pot sa o iau si mi-a luat ceva vreme sa ma conving ca trebuie sa dau una dintre ele. Merge ca un vis, motorul este mai mult decat impecabil, trage in orice turatie si nu are nici macar un tachet buclucas care sa dea din coate p-acolo si sa faca zgomote ciudate, vopseaua este tzipla si nu a fost accidentata, lucru care conteaza mult din punctul meu de vedere. Din punct de vedere mecanic, pentru cei care se tem de X, are grupurile brici, planetarele la fel iar preturile de intretinere.. nu difera cu mult fata de una normala. This post has been edited by adi.dima: Jul 27 2008, 09:58 AM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st July 2025 - 03:28 AM |