"Vinzi tot? Ce s-a intamplat? Ix-ul ala e prea frumos ca sa-l dai...eu l-as lua pe loc daca as avea banii, ar fi pacat de el."
Motorul il dau pentru ca vreau ceva mai.. pentru varsta mea. E superba la drum si tehnic etc.. dar este pentru cineva trecut de 30 de ani care are si posibilitatea de a se plimba cu ea prin afara unde ii este locul. Iar in ceea ce priveste BMW-ul....

este o masina extraordinara si ma indragostesc de ea din ce in ce mai tare pe zi ce trece

. Nu as da-o pentru nimic daca as avea cum sa le intretin pe toate; mai am un E12 de 2.8, in curs de facere(care va fi masina w-e) si un DODGE Ram de 5212cmc iar daca ar fi sa mai tin si E34 ar insemna sa las la impozite si asigurari cam...60de mil pe an.

.. In fine, o sa iau clar altceva in loc, tot bmw dar mai mic ca sa ma incadrez in buget.
Si ca sa fiu ontopic, revin la bmw-u'
E o masina superba, m-am chinuit cam 6 luni sa pot sa o iau si mi-a luat ceva vreme sa ma conving ca trebuie sa dau una dintre ele. Merge ca un vis, motorul este mai mult decat impecabil, trage in orice turatie si nu are nici macar un tachet buclucas care sa dea din coate p-acolo si sa faca zgomote ciudate, vopseaua este tzipla si nu a fost accidentata, lucru care conteaza mult din punctul meu de vedere. Din punct de vedere mecanic, pentru cei care se tem de X, are grupurile brici, planetarele la fel iar preturile de intretinere.. nu difera cu mult fata de una normala.