![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 61 Joined: 11-July 08 From: Bucuresti Member No.: 1,701 Car: E30 Engine: M40 1.6i 105CP ![]() |
Salut ! Va rog sa-mi spuneti daca v-ati intalnit cu asemenea probleme.Am un ursulet din 88 cu motor 1.6i M40.La relanti imi trepideaza foarte rau,am impresia ca merge in 3. Am cumparat bujii noi Ngk,le-am montat si aceeasi problema.In turatii merge foarte bine,nu imi face probleme,dar la relanti si cand o turez foarte usor (pana-n 1000)tremura rau.I-am scos rampa cu injectoare,le-am dus sa le curat dar mi-au spus ca nu e nevoie,ca sunt la nivel toate.I-am luat compresia si are 12.Problema e ca la pistonul 1 parca nu simte scanteia ca la celelalte 3.Va rog ajutati-ma,simt ca inebunesc,nu stiu ce sa-i mai fac.Am facut tot ce mi-au zis diferiti mecanici si nimic.Sau macar un nr de tel al unui mecanic BUN.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 61 Joined: 11-July 08 From: Bucuresti Member No.: 1,701 Car: E30 Engine: M40 1.6i 105CP ![]() |
happy ! happy! happy!
![]() ![]() ![]() Am rezolvat-o, era garnitura de pe bloc, intre galerie si chiuloasa era arsa si rupta si tragea aer la greu. Nu mergea deloc, degeaba am luat fise, buji si alte piese ca nu mi-au ajutat deloc . This post has been edited by mariursulet: Jul 26 2008, 04:59 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
happy ! happy! happy! ![]() ![]() ![]() Am rezolvat-o, era garnitura de pe bloc, intre galerie si chiuloasa era arsa si rupta si tragea aer la greu. Nu mergea deloc, degeaba am luat fise, buji si alte piese ca nu mi-au ajutat deloc . Fise si bujii sigur nu ai luat degeaba. Chiar daca ale tale erau ok si mai mergeau, sa inlocuiesti fisele si bujiile nu strica niciodata. Deci nu poti considera ca ai dat bani degeaba pe ele... Parerea mea. -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 12:15 AM |