![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 232 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 975 Car: 2 x E30 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
Salutare BmwZone!
Pe 18 iulie am cumparat 325iX-ul lui Butcky, sunt deja indragostit de masina:D Vreau sa o inscriu pe numele meu, va rog ajutati-ma si spuneti-mi cum sa fac pas cu pas, pt ca nu am mai facut asta pana akum. Va multumesc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 232 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 975 Car: 2 x E30 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
Plata talonului unde se face? tot la cec unde platesc si taxa de inmatriculare?
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
Plata talonului unde se face? tot la cec unde platesc si taxa de inmatriculare? da! se numeste "taxa de talon", stiu fetele alea de la cec, tu le spui ca vrei sa platesti taxele pt inmatriculare si ele stiu pe ce sa-ti ia banii -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 11:35 PM |