![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 63 Joined: 1-February 08 From: Gaesti Member No.: 1,445 Car: E21 Engine: M10 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
cred ca loganul e masina cu care nu stai pe ganduri daca ai ceva de carat. poti pune inauntru orice, de la caramizi la butoiul cu varza, care te duce la mare linistit, cu 120 pe autostrada, si te aduce si inapoi. pe tine si ceilalti 3-4 membri membri ai familiei. E o masina de la care nu trebuiesc avute pretentii. E o masina cu care mergi la munte pe coclauri, pt ca are garda la sol mare. Te duci cu ea si la peste. Si in delta, printre canale. Mergi si in bucuresti. Si vara, ca ai AC. Si iarna, ca baga caldura, fata de 1310. E o masina pentru omul din popor, care nu isi doreste ceva special. Nu e pt pasionati. Desi unii devin pasionati de ea, si o impopotoneaza cu te miri ce matrapazlacuri. Daca vreti, e o masina cum era golful 2 acum 20 de ani la nemti. Majoritatea si-o permiteau, era masina lor nationala. Cam asta e loganul, in viziunea mea.
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
cred ca loganul e masina cu care nu stai pe ganduri daca ai ceva de carat. poti pune inauntru orice, de la caramizi la butoiul cu varza, care te duce la mare linistit, cu 120 pe autostrada, si te aduce si inapoi. pe tine si ceilalti 3-4 membri membri ai familiei. E o masina de la care nu trebuiesc avute pretentii. E o masina cu care mergi la munte pe coclauri, pt ca are garda la sol mare. Te duci cu ea si la peste. Si in delta, printre canale. Mergi si in bucuresti. Si vara, ca ai AC. Si iarna, ca baga caldura, fata de 1310. E o masina pentru omul din popor, care nu isi doreste ceva special. Nu e pt pasionati. Desi unii devin pasionati de ea, si o impopotoneaza cu te miri ce matrapazlacuri. Daca vreti, e o masina cum era golful 2 acum 20 de ani la nemti. Majoritatea si-o permiteau, era masina lor nationala. Cam asta e loganul, in viziunea mea. Corect. Dar atunci de ce sunt atati de multi care fac pilotaj de curse cu Loganuri in oras si afara? Si care fac 'tuning' la ele? Se pare ca nu toate lumea percepe la fel Loganul. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
Corect. Dar atunci de ce sunt atati de multi care fac pilotaj de curse cu Loganuri in oras si afara? Si care fac 'tuning' la ele? Se pare ca nu toate lumea percepe la fel Loganul. aia sunt "pasionatii" de care vorbeam mai sus. care isi pun filtru de aer sport, lumini la finala de esapament si stropgel, eleron, faruri cu "anghel ai", si volan shport. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 10:39 AM |