Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ''ERA LOGAN''
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
claudiu18
cred ca trusa de prim ajutor chiar a i-a fost de ajutor biggrin.gif
ionusunt
am pus si eu poza asta la aricii veseli. de pe gigel.org nu ?tongue.gif oricum tare faza am ras cu lacrimi
INTERCEPTOR
urasc loganul din toata inimaaaaaaaaaaa
81DMC77
QUOTE (INTERCEPTOR @ Feb 14 2008, 08:54 PM) *

Nu esti singurul. Dar eu nu ii suport nici pe unii "conducatori" de pe loganuri. Intr-o vreme circula o vorba. 99.9%
Edi_
QUOTE (INTERCEPTOR @ Feb 14 2008, 09:54 PM) *

DA, si eu! Acum am terminat un concurs la medicina care se numeste MEDIFUN, se organizeaza in fiecare an si anul acesta am luat parte cu echipa UAT (de la universitatea de arte teatrale), iar initialele s-au transformat in Unitatea Anti-Tot, fiecare fiind anti-ceva, iar pe tricoul meu am scris ANTI-LOGAN, iar ironia a fost ca una dintre echipe sa se numeasca "DACII" cu masina imprimata pe steag. Echipa mea a iesit pe locul 1 dupa 2 zile si nopti de probe si chef!! drinks.gif
iulian325
majoritatea vecinilor mei si-au luat logan...si sunt atat de mandri de achizitia lor; normal ca ma tot intreaba cand 'scap' de bmw biggrin.gif
Rares
QUOTE (iulian325 @ Jul 16 2008, 10:40 AM) *
majoritatea vecinilor mei si-au luat logan...si sunt atat de mandri de achizitia lor; normal ca ma tot intreaba cand 'scap' de bmw biggrin.gif

Eventual, ia-ti un MCV sa le dai clasa... =))
05aBi
Era Logan ca Era Logan, dar stati asa, pazea ... ca acum o sa apara Era Sandero laugh.gif)))
ionusunt
QUOTE (05aBi @ Jul 16 2008, 12:17 PM) *
Era Logan ca Era Logan, dar stati asa, pazea ... ca acum o sa apara Era Sandero laugh.gif)))

sa vedeti la top gear cata caterinca se face de sandero...cu hohote de ras laugh.gif
Horus
QUOTE (ionusunt @ Jul 16 2008, 07:15 PM) *
sa vedeti la top gear cata caterinca se face de sandero...cu hohote de ras laugh.gif

Rade ciob de oala sparta. Mie mi-ar fi rusine sa mai ies pe strada in locu' alora 3.
Oricum Loganul nu e o masina chiar asa de rea(e la ani lumina de 1310), doar ca e nitel cam scumpa.
io'sŪ
CITAT(Horus @ Jul 16 2008, 11:49 PM) *
Rade ciob de oala sparta. Mie mi-ar fi rusine sa mai ies pe strada in locu' alora 3.
Oricum Loganul nu e o masina chiar asa de rea(e la ani lumina de 1310), doar ca e nitel cam scumpa.

tu ai logan?

unsure.gif
TiL
QUOTE (Horus @ Jul 16 2008, 11:49 PM) *

De acord. Doar ca pe langa masini mai exista si BMW biggrin.gif Eventual , cum spuneam pe alt topic, Jaguar , Porsche biggrin.gif Si altele, dupa preferintele fiecaruia, numai sa aiba tractiune spate.
MeHigh
QUOTE (TiL @ Jul 16 2008, 11:30 PM) *
De acord. Doar ca pe langa masini mai exista si BMW biggrin.gif Eventual , cum spuneam pe alt topic, Jaguar , Porsche biggrin.gif Si altele, dupa preferintele fiecaruia, numai sa aiba tractiune spate.

continuarea ar fi fost "...tractiune spate, blocant si peste 2.5l sub capota smile.gif "
Horus
QUOTE (io`s @ Jul 17 2008, 12:23 AM) *
tu ai logan?

unsure.gif

Nu, dar ma enerveaza aversiunea nejustificata fata de ea.(Curios faptul ca despre BMW nu am vazut nici o aversiune, nici macar daca trebuie sa schimbi arborele cotit dupa 100k....sau alte faze similiare). Ma enverveaza faptul ca lumea are atatea pretentii de la o masina ca asta. E o simpla masina de familie si atat.....

Topicul, la inceput, tintea spre o alta directie dar a divagat aiurea.......
bytzu
obisnuiti-va cu ideea ca loganul este noua dacie 1310...si cand o s-o topeasca ploaia o s-o peteceasca sau o sa ia alta..e o masina melteneasca, facuta pt melteni, care merge si atat..eu am la firma 1.5 dci de 85 cp..e oki..dar atat..e pur sisimplu o masina, un mijloc de locomotie
MeHigh
cred ca loganul e masina cu care nu stai pe ganduri daca ai ceva de carat. poti pune inauntru orice, de la caramizi la butoiul cu varza, care te duce la mare linistit, cu 120 pe autostrada, si te aduce si inapoi. pe tine si ceilalti 3-4 membri membri ai familiei. E o masina de la care nu trebuiesc avute pretentii. E o masina cu care mergi la munte pe coclauri, pt ca are garda la sol mare. Te duci cu ea si la peste. Si in delta, printre canale. Mergi si in bucuresti. Si vara, ca ai AC. Si iarna, ca baga caldura, fata de 1310. E o masina pentru omul din popor, care nu isi doreste ceva special. Nu e pt pasionati. Desi unii devin pasionati de ea, si o impopotoneaza cu te miri ce matrapazlacuri. Daca vreti, e o masina cum era golful 2 acum 20 de ani la nemti. Majoritatea si-o permiteau, era masina lor nationala. Cam asta e loganul, in viziunea mea.
Sorin
nu fiti carcotasi hai sa zicem merci ca au mai pus tara asta pe roate.
bartro
QUOTE (MeHigh @ Jul 17 2008, 10:02 AM) *
cred ca loganul e masina cu care nu stai pe ganduri daca ai ceva de carat. poti pune inauntru orice, de la caramizi la butoiul cu varza, care te duce la mare linistit, cu 120 pe autostrada, si te aduce si inapoi. pe tine si ceilalti 3-4 membri membri ai familiei. E o masina de la care nu trebuiesc avute pretentii. E o masina cu care mergi la munte pe coclauri, pt ca are garda la sol mare. Te duci cu ea si la peste. Si in delta, printre canale. Mergi si in bucuresti. Si vara, ca ai AC. Si iarna, ca baga caldura, fata de 1310. E o masina pentru omul din popor, care nu isi doreste ceva special. Nu e pt pasionati. Desi unii devin pasionati de ea, si o impopotoneaza cu te miri ce matrapazlacuri. Daca vreti, e o masina cum era golful 2 acum 20 de ani la nemti. Majoritatea si-o permiteau, era masina lor nationala. Cam asta e loganul, in viziunea mea.

Corect. Dar atunci de ce sunt atati de multi care fac pilotaj de curse cu Loganuri in oras si afara? Si care fac 'tuning' la ele? Se pare ca nu toate lumea percepe la fel Loganul.
MeHigh
QUOTE (bartro @ Jul 17 2008, 09:30 AM) *
Corect. Dar atunci de ce sunt atati de multi care fac pilotaj de curse cu Loganuri in oras si afara? Si care fac 'tuning' la ele? Se pare ca nu toate lumea percepe la fel Loganul.

aia sunt "pasionatii" de care vorbeam mai sus. care isi pun filtru de aer sport, lumini la finala de esapament si stropgel, eleron, faruri cu "anghel ai", si volan shport.
xander
imi pare ca voi uzati tastatura degeaba cand scriti despre logan.....
la mine pe strada toti mosnegii si-au cumparat logan
81DMC77
Poate trebuia la masini de pe strazi, dar... e logan biggrin.gif Click to view attachment Click to view attachment
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.