QUOTE (MeHigh @ Jul 17 2008, 10:02 AM)

cred ca loganul e masina cu care nu stai pe ganduri daca ai ceva de carat. poti pune inauntru orice, de la caramizi la butoiul cu varza, care te duce la mare linistit, cu 120 pe autostrada, si te aduce si inapoi. pe tine si ceilalti 3-4 membri membri ai familiei. E o masina de la care nu trebuiesc avute pretentii. E o masina cu care mergi la munte pe coclauri, pt ca are garda la sol mare. Te duci cu ea si la peste. Si in delta, printre canale. Mergi si in bucuresti. Si vara, ca ai AC. Si iarna, ca baga caldura, fata de 1310. E o masina pentru omul din popor, care nu isi doreste ceva special. Nu e pt pasionati. Desi unii devin pasionati de ea, si o impopotoneaza cu te miri ce matrapazlacuri. Daca vreti, e o masina cum era golful 2 acum 20 de ani la nemti. Majoritatea si-o permiteau, era masina lor nationala. Cam asta e loganul, in viziunea mea.
Corect. Dar atunci de ce sunt atati de multi care fac pilotaj de curse cu Loganuri in oras si afara? Si care fac 'tuning' la ele? Se pare ca nu toate lumea percepe la fel Loganul.