![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
ma gandeam sa fac un topic sa ai pot injura in liniste.
in fine in mortii lor de nenorociti................au furat o bucata de kit m tech 2 de pe ursul unu amic si ieri ce vad au vrut sa fure farurile:( am gasit suruburile de la masca jos masca trasa in afar.da nu au putut sau a trecut cineva.au spart un far de lunga si angel eyes u din el.cu ocazia asta vreau sa i blestem si pe propietari care dau comenzi de piese de pe alte masini.si pe toti care au sa mi dea bani si au uitat.........in fine e clar nu mai poti sa ai masina frumoasa in tara asta ca dau prieteni sau cei care au ursi comenzi ..........la fel e si cu celelalte.dar pe mine ma doare de ursu asta..............in fine .sunt un pic mai calm sa se aleaga prafu de ala care are bandou de m tecj de pe ursu asta....si de ala care a dat comanda de faruri si de cel care a venit sa le fure......hoarba dupa ei -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
dupa ce mi s-a furat o oglinda am inceput sa intreb boschetarii din cartier daca au avut cumva vre-o comanda...normal ca au zis ca nu insa mi-au explicat mecanismul: cel care comanda vorbeste cu un taximetrist care da zvon boschetarilor de unde si cum sa fure...cel putin in iasi se pare ca asa e, oricum furturile ca de altfel prostituatele si ce drak se mai cauta, prin intermediul taximetristilor se efectueaza
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 09:47 PM |