IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> hotii de piese
INTERCEPTOR
post Jul 11 2008, 06:46 PM
Post #1

me,love,ciupacabra

Group: Members
From: ROMANIA
Member No.: 50
Car: 3.0, 2000,2800CS,2500
Engine: M 30 si 1 M10

ma gandeam sa fac un topic sa ai pot injura in liniste.
in fine in mortii lor de nenorociti................au furat o bucata de kit m tech 2 de pe ursul unu amic si ieri ce vad
au vrut sa fure farurile:( am gasit suruburile de la masca jos masca trasa in afar.da nu au putut sau a trecut cineva.au spart un far de lunga si angel eyes u din el.cu ocazia asta vreau sa i blestem si pe propietari care dau comenzi de piese de pe alte masini.si pe toti care au sa mi dea bani si au uitat.........in fine
e clar nu mai poti sa ai masina frumoasa in tara asta ca dau prieteni sau cei care au ursi comenzi ..........la fel e si cu celelalte.dar pe mine ma doare de ursu asta..............in fine .sunt un pic mai calm

sa se aleaga prafu de ala care are bandou de m tecj de pe ursu asta....si de ala care a dat comanda de faruri si de cel care a venit sa le fure......hoarba dupa ei

--------------------

Uploaded with ImageShack.us
girls allowed
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
INTERCEPTOR
post Jul 14 2008, 01:12 AM
Post #2

me,love,ciupacabra

From: ROMANIA
Member No.: 50
Car: 3.0, 2000,2800CS,2500
Engine: M 30 si 1 M10

mai bine furau masina cu totul.asa macar nu se mai amageam omu....in fine cel putin pe bmw club lang useri pe acolo cu e 46 ca le fura oglinzile intr una.
cred ca e vre o gasca care le fura si le vinde tot lor.asta e tara asta e sistemul......
imi fine imi pare rau ca au spat farul si au spart si angel eyes u sad.gif(
am uitat sa spun ,si capacul de la janta fata dreapta....si un capacel de pe bara daka mic...
Attached thumbnail(s)
Attached Image

--------------------

Uploaded with ImageShack.us
girls allowed

+Quote Post
Ciupanezu
post Jul 14 2008, 09:41 AM
Post #3

100% BMW corupt

From: Bucureşti
Member No.: 556
Car: Ricsa
Engine: Ricsa

QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 14 2008, 02:12 AM) *
mai bine furau masina cu totul.asa macar nu se mai amageam omu....in fine cel putin pe bmw club lang useri pe acolo cu e 46 ca le fura oglinzile intr una.
cred ca e vre o gasca care le fura si le vinde tot lor.asta e tara asta e sistemul......
imi fine imi pare rau ca au spat farul si au spart si angel eyes u sad.gif(
am uitat sa spun ,si capacul de la janta fata dreapta....si un capacel de pe bara daka mic...

Si mie mi-au rupt oglinda de pe suport, probabil ca au avut comanda de motorase.

Cei mai jegosi sunt cei care comanda, fara cerere nu poate exista oferta.

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 06:43 PM