![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
ma gandeam sa fac un topic sa ai pot injura in liniste.
in fine in mortii lor de nenorociti................au furat o bucata de kit m tech 2 de pe ursul unu amic si ieri ce vad au vrut sa fure farurile:( am gasit suruburile de la masca jos masca trasa in afar.da nu au putut sau a trecut cineva.au spart un far de lunga si angel eyes u din el.cu ocazia asta vreau sa i blestem si pe propietari care dau comenzi de piese de pe alte masini.si pe toti care au sa mi dea bani si au uitat.........in fine e clar nu mai poti sa ai masina frumoasa in tara asta ca dau prieteni sau cei care au ursi comenzi ..........la fel e si cu celelalte.dar pe mine ma doare de ursu asta..............in fine .sunt un pic mai calm sa se aleaga prafu de ala care are bandou de m tecj de pe ursu asta....si de ala care a dat comanda de faruri si de cel care a venit sa le fure......hoarba dupa ei -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
mai bine furau masina cu totul.asa macar nu se mai amageam omu....in fine cel putin pe bmw club lang useri pe acolo cu e 46 ca le fura oglinzile intr una.
cred ca e vre o gasca care le fura si le vinde tot lor.asta e tara asta e sistemul...... imi fine imi pare rau ca au spat farul si au spart si angel eyes u ![]() am uitat sa spun ,si capacul de la janta fata dreapta....si un capacel de pe bara daka mic... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
mai bine furau masina cu totul.asa macar nu se mai amageam omu....in fine cel putin pe bmw club lang useri pe acolo cu e 46 ca le fura oglinzile intr una. cred ca e vre o gasca care le fura si le vinde tot lor.asta e tara asta e sistemul...... imi fine imi pare rau ca au spat farul si au spart si angel eyes u ![]() am uitat sa spun ,si capacul de la janta fata dreapta....si un capacel de pe bara daka mic... Si mie mi-au rupt oglinda de pe suport, probabil ca au avut comanda de motorase. Cei mai jegosi sunt cei care comanda, fara cerere nu poate exista oferta. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:43 PM |