![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 61 Joined: 11-July 08 From: Bucuresti Member No.: 1,701 Car: E30 Engine: M40 1.6i 105CP ![]() |
Salut ! Va rog sa-mi spuneti daca v-ati intalnit cu asemenea probleme.Am un ursulet din 88 cu motor 1.6i M40.La relanti imi trepideaza foarte rau,am impresia ca merge in 3. Am cumparat bujii noi Ngk,le-am montat si aceeasi problema.In turatii merge foarte bine,nu imi face probleme,dar la relanti si cand o turez foarte usor (pana-n 1000)tremura rau.I-am scos rampa cu injectoare,le-am dus sa le curat dar mi-au spus ca nu e nevoie,ca sunt la nivel toate.I-am luat compresia si are 12.Problema e ca la pistonul 1 parca nu simte scanteia ca la celelalte 3.Va rog ajutati-ma,simt ca inebunesc,nu stiu ce sa-i mai fac.Am facut tot ce mi-au zis diferiti mecanici si nimic.Sau macar un nr de tel al unui mecanic BUN.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 61 Joined: 11-July 08 From: Bucuresti Member No.: 1,701 Car: E30 Engine: M40 1.6i 105CP ![]() |
am schimbat si fise si buji nimic aceiasi problema daca stiti un numar de telefon a unui mecanic ff bun datimil si mie va rog...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 05:19 PM |