![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
dragoste care nu se uita.e 34.super super.deocamdata o tin un pic nu stiu care va fi soarta ei.masina este impecabilus mai putin usa la sofer:P
mic boom geamuri el fata trapa el oglinzi el faruri reglabile electrice:P si nimic mai mult 525 24 v 192 posibil sa o vand.sau cel mai rau sa o dezmembrez. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
sunt programat pe 24
o sa ma duc pana acolo doar cu actee zilele astea sa vedem ce se intampla daca nu oricum am cativa car easteapta s ao dezmembrez........asta e romania ce sa i faci deci daca am euro 2 ei o soct euro 0 ma sa i fut putin si daca aduc una euro 4 o face euro 2.....poate ma pun pe procese cu ei..da nu am bani adica germania e mai proasta ca noi oricum fara scandal nu plec de acolo si dala mare daca fac ceva nasol aia pe acolo..... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
sunt programat pe 24 o sa ma duc pana acolo doar cu actee zilele astea sa vedem ce se intampla daca nu oricum am cativa car easteapta s ao dezmembrez........asta e romania ce sa i faci deci daca am euro 2 ei o soct euro 0 ma sa i fut putin si daca aduc una euro 4 o face euro 2.....poate ma pun pe procese cu ei..da nu am bani adica germania e mai proasta ca noi oricum fara scandal nu plec de acolo si dala mare daca fac ceva nasol aia pe acolo..... as merge si eu cu tine ca sunt fan scandal pe drepturle noastre ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 07:16 PM |