IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> 320D vs 320i, Amandoua din 2000 E46
MH21TTN
post May 29 2008, 11:25 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
From: DR. TR. Severin
Member No.: 1,494
Car: E46
Engine: M43B19 1.8 118 CP

Nu stiu ce sa aleg, am 2 masini la dispozitie acelasi an, aceiasi motorizare, mentionez ca au putin peste 100k la bord reali.
Am inebunit sa tot citesc topicuri cu diferenta dintre ele, dar nimic concret, fiecare isi lauda masinuta.
Am inteles ca D-ul ar avea probleme cu turbina, ca e zgomotos ca motor, ca ar costa mai mult intretinerea: filtre, ulei, piese.
I-ul consuma mult 10-14%
Ca daca e sa aleg, sa ma orientez la cati km fac pe an. Vreau sa spun ca habar nu am, poate sa varieze, si chiar foarte mult.
Pe mine ma intereseaza cel mai mult sa nu fie lenesa. As prefera diesel, pt ca m-am obisnuit cu el si mai ales ador cum toarce motorul unui diesel, ma unge pe suflet, zau. Nu vreau sa alerg cu ea, sa dau liniute, dar cand ma bag in depasire sa nu ma rog de ea, sa aiba un pic "scartz".
Vreau sa primesc raspunsuri de la cei care au, sau au mers cu ele, cel putin la drum lung. Cum se comporta?
Vreau dieselul, dar tare mi-e sa nu-mi para rau dupa aia.
V-am spus, cel mai mult ma intereseaza in depasiri, tinand cont ca fac drumuri unde e plin de tiruri.
Nu am multe pretentii de la el, dar sa se "infiga" cat de cat.
Multumesc antipat!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
MH21TTN
post Jul 4 2008, 03:52 PM
Post #2

0% BMW corupt

Group: Members
From: DR. TR. Severin
Member No.: 1,494
Car: E46
Engine: M43B19 1.8 118 CP

Buna baieti!
Mi-am luat pana la urma masina, dar in nici un caz ceia ce am vrut sa iau initial.
Am luat un 1.8i dar din 98.
Sa nu ma injurati dar nu mi-a trebuit mult sa aleg intre cea de 2.0 din 2000 si asta.
Arata impecabil, intretinuta, merge perfect, am fost mutumita de ea din prima sec cand am apasat pe acceleratie.
Singurul lucru de care imi era frica era sa nu fie Euro 3, dar acasa cand am ajuns la RAR mi-au incadrat-o la Euro 3, sunt happy, platesc si taxa putin 496E
Am facut drumul Roma-Drobeta, fara nici o problema, asa am facut si consumu, 800km cu 40L......... bine, pe autostrada, maxim 140.
Timisoara-Drobeta (220km) am facut in 6 ore jumate, sa ma sinucid. Am plecat si singura la drum.
Acum am lasat masina acasa, m-am intors inapoi cu numerele si cartea ca s-o radiez de aici, dupa care ii trimit actele mamei si se ocupa ea de inmatriculare.
Oricum, cert este ca drumu m-a costat 200E, 1895km.
Multumesc pt sfaturi!!!

+Quote Post
io'sŪ
post Jul 5 2008, 10:36 PM
Post #3

.

Group: Super Moderators
From: Bucureşti
Member No.: 72
Car: .
Engine: .

CITAT(MH21TTN @ Jul 4 2008, 04:52 PM) *
asa am facut si consumu, 800km cu 40L.........

blink.gif

ohmy.gif

5L/100km ????

credeam ca numai la diesel se poate consumul asta !

--------------------
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE"

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 11:11 PM