![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
nu cred ca sunt asa pretentios
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() xX ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 545 Joined: 25-October 05 From: London, UK Member No.: 63 Car: K13R - soon Engine: 1.3 4L ![]() |
QUOTE (jaffar) ce-i ala CNR ? e circul ala unde niste ratati se dau cu niste masini super scumpe din care nu-s in stare sa scoata nimic (sau din care nu le da voie sponsorul sa scoata, ca daca se strica sau o lovesti dom'ne ???) sportul auto in romania cred ca e bine reprezentat doar la... karting. si la datul cu parerea, evident. :unibrow:
De exemplu, uita-te la ce s-a intamplat la Raliul Bucurestiului de anul asta. Daca si alea au fost masini "menajate".. Cat despre datul cu parerea.. sunt multi campioni. BTW, florin, topicul trebuie sa se numeasca Impreza STI vs Lancer EVO. Ca daca compari Impreza WRX cu Lancer Evo 8.. nu prea iese socoteala ![]() -------------------- xi // GSR
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:14 AM |