![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 254 Joined: 24-April 06 From: Bucuresti Member No.: 265 Car: E28 Engine: M20 2.0 125CP ![]() |
Salut, vroiam sa-mi schimb debitmetrul si delcoul, dar am gasit debitmetrul cu 2000 ron si delcoul cu vreo 3000 ron, asa scumpe sunt peste tot?
voi stiti vre-un site cu piese de bmw mai ieftin? are ceva daca schimb bujiile fara sa schimb si astea doua? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Salut, vroiam sa-mi schimb debitmetrul si delcoul, dar am gasit debitmetrul cu 2000 ron si delcoul cu vreo 3000 ron, asa scumpe sunt peste tot? voi stiti vre-un site cu piese de bmw mai ieftin? are ceva daca schimb bujiile fara sa schimb si astea doua? Cred ca iti trebuie numai capac delcou si rotor.. sau ai delcou stricat? Debitmetru e o piesa mai scumpa, nu stiu cat ar fi. Dar si asta se schimbe numai cand e stricat. Bujiile pot fi schimbate independent de cele alte 2 piese. Poate e util daca ne spui care sunt probleme pe care ai cu masina. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 09:40 PM |