QUOTE (TiL @ Jun 10 2008, 03:35 PM)

Te arunci cam departe. Poate ca nu-i reglat avansul, sau poate avansul vacuumatic nu mai merge (pierde aer), debitmetrele se mai pot regla cat de cat, numai sa ai scanteia pusa la punct.
E posibil sa piarda aer, furtunul ala mare negru de la debitmetru la motor era f fisurat si l-am legat cu un scoch mai elasitc (o solutie provizorie, dar pana acum am uitat complect de furtunul ala), cat despre vacuumuri chiar nu stiu cum sunt puse : daca are cineva o schema sau o poza mi-ar fi de mare ajutor, am impresia ca la mine furtunele alea sunt bagate la nimereala.
Stie cineva cat costa furtunul ala mare de la debitmetru la motor (am impresia ca in el mai intra 2 furtune mici)???
QUOTE (TiL @ Jun 10 2008, 11:39 PM)

Bujiile sunt cele mai schimbate de-a-m boulea piese. De obicei problema e in alta parte, ori pe aprindere, ori la alimentare.
Edi, la tine o fi ceva de la carburatie... dar cine se pricepe la carb nu stiu...
Cum iti dai seama cand trebuiesc schimbate bujiile? eu stiu ca le scoti de acolo si te uiti la ele, si daca sunt negre in cap le schimbi, sau incerci sa le cureti, e corect asa?