![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 36 Joined: 29-June 06 Member No.: 365 ![]() |
mi-am pus un motor de pisica si as vrea sa-l omologhez ca sa pot face si actele pe masina,si am auzit 100 de pareri.e cineva care a facut recent si stie????
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
e treaba dracului cu motoarele. pe mine m-au tinut de la 9 dimineata pana la 16:00 ca sa imi ia actele. Si motorul de pe caroserie e LA FEL cu cel care a fost inainte. acelasi cod. difera doar seria. si faptul ca e batuta cu un scris mai mic, din spusele inginerilor de acolo, motorul asta e " pisea de schimb" . Au luat actele, toate bune si frumoase. Dar acu fac aia de la militie, militistii, figuri, pt ca nu am act de VC pe motor, am doar copie dupa carte. m-au disperat, nu imi mai pot lua zile libere de la munca sa alerg dupa prostiile lor, deja am 4 zile libere luate pt masina, sa o inscriu, si inca nu e gata
![]() sfatul meu - tine motorul care-l ai, fa-i orice vrei tu, schimba chiulase, galerii, turbine, dar NU schimba blocul. ca sa scapi de toata tarasenia cu seriile. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 280 Joined: 18-April 08 From: Bucuresti Member No.: 1,588 Car: E30 Engine: M10 1.8 105CP ![]() |
e treaba dracului cu motoarele. pe mine m-au tinut de la 9 dimineata pana la 16:00 ca sa imi ia actele. Si motorul de pe caroserie e LA FEL cu cel care a fost inainte. acelasi cod. difera doar seria. si faptul ca e batuta cu un scris mai mic, din spusele inginerilor de acolo, motorul asta e " pisea de schimb" . Au luat actele, toate bune si frumoase. Dar acu fac aia de la militie, militistii, figuri, pt ca nu am act de VC pe motor, am doar copie dupa carte. m-au disperat, nu imi mai pot lua zile libere de la munca sa alerg dupa prostiile lor, deja am 4 zile libere luate pt masina, sa o inscriu, si inca nu e gata ![]() sfatul meu - tine motorul care-l ai, fa-i orice vrei tu, schimba chiulase, galerii, turbine, dar NU schimba blocul. ca sa scapi de toata tarasenia cu seriile. pfoa..bataia a dracului de cap se pare.. si eu care aveam ca penultima optiune sa pun 1,8 M42 .. si ultima era sa umblu la asta costa prea multi bani in comparatie cu un swap sa modific pe acesta.. si capacitatea cilindrica suplimentara are avantajele ei, ca sa nu zic de aia 2 cilindri in plus;)) ; evit motoarele M20 ,cum am evitat si la achizitia masinii,deoarece nu imi convine distributia pe curea aiurea asa... tu ai vrut sa treci de la benzina la diesel ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 05:53 PM |