![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 36 Joined: 29-June 06 Member No.: 365 ![]() |
mi-am pus un motor de pisica si as vrea sa-l omologhez ca sa pot face si actele pe masina,si am auzit 100 de pareri.e cineva care a facut recent si stie????
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
e treaba dracului cu motoarele. pe mine m-au tinut de la 9 dimineata pana la 16:00 ca sa imi ia actele. Si motorul de pe caroserie e LA FEL cu cel care a fost inainte. acelasi cod. difera doar seria. si faptul ca e batuta cu un scris mai mic, din spusele inginerilor de acolo, motorul asta e " pisea de schimb" . Au luat actele, toate bune si frumoase. Dar acu fac aia de la militie, militistii, figuri, pt ca nu am act de VC pe motor, am doar copie dupa carte. m-au disperat, nu imi mai pot lua zile libere de la munca sa alerg dupa prostiile lor, deja am 4 zile libere luate pt masina, sa o inscriu, si inca nu e gata
![]() sfatul meu - tine motorul care-l ai, fa-i orice vrei tu, schimba chiulase, galerii, turbine, dar NU schimba blocul. ca sa scapi de toata tarasenia cu seriile. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th August 2025 - 04:45 PM |