![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
ema eu nu ma supar niciodata cand sunt criticat..stiu ca s cam mari si la toti pe cs u ri e afara am vazut 17 maxim..........imi plac jantele astea mult rau dar problema e ca pe 17 eu 8 j si pe fat si pe spate si modelul asta se vede mic.asa a trebuit s aurc putin eu zic ca nu i exagerat ca pe interceptor stiu dar imi plac rau cu 8 si j spate...
poti sa te pregatesti de beri in caz in care vaveni spoilerul singura problema esta ca spoilerul este alb:PPPPP si va trebui sa il vopsesc.....la interior inca se lucreaza..........scaunele vor fi retapitate si pielea mai intinsa momentam asta e un moft si nu am bani de el.........restul vor fi facute usor...mai am inca un brat de croame ........de pus ..........si chedere......chedere alti bani la anu anu asta merge fara chedere la usa:PP ca nu ma supar sa bata vantul .macar sa ies si eu 1 cu ea pe strada -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 10:14 PM |