![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 47 Joined: 27-February 08 From: DR. TR. Severin Member No.: 1,494 Car: E46 Engine: M43B19 1.8 118 CP ![]() |
Nu stiu ce sa aleg, am 2 masini la dispozitie acelasi an, aceiasi motorizare, mentionez ca au putin peste 100k la bord reali.
Am inebunit sa tot citesc topicuri cu diferenta dintre ele, dar nimic concret, fiecare isi lauda masinuta. Am inteles ca D-ul ar avea probleme cu turbina, ca e zgomotos ca motor, ca ar costa mai mult intretinerea: filtre, ulei, piese. I-ul consuma mult 10-14% Ca daca e sa aleg, sa ma orientez la cati km fac pe an. Vreau sa spun ca habar nu am, poate sa varieze, si chiar foarte mult. Pe mine ma intereseaza cel mai mult sa nu fie lenesa. As prefera diesel, pt ca m-am obisnuit cu el si mai ales ador cum toarce motorul unui diesel, ma unge pe suflet, zau. Nu vreau sa alerg cu ea, sa dau liniute, dar cand ma bag in depasire sa nu ma rog de ea, sa aiba un pic "scartz". Vreau sa primesc raspunsuri de la cei care au, sau au mers cu ele, cel putin la drum lung. Cum se comporta? Vreau dieselul, dar tare mi-e sa nu-mi para rau dupa aia. V-am spus, cel mai mult ma intereseaza in depasiri, tinand cont ca fac drumuri unde e plin de tiruri. Nu am multe pretentii de la el, dar sa se "infiga" cat de cat. Multumesc antipat! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
..... V-am spus, cel mai mult ma intereseaza in depasiri, tinand cont ca fac drumuri unde e plin de tiruri. ..... parerea mea e ca niciuna din modele nu exceleaza la reprize, amandoua au performante asemanatoare, nu ai de unde alege daca zici ca masinile au dotari similare si km la fel, fa un calcul la pretul de achizitie si gandeste-te si la intretinere + consum parerea mea ! PS: daca vrei reprize in depasiri, ar trebui sa alegi intre 330d si 330i sau cel putin de la 325i in sus ![]() edit: da-ne mai multe detalii despre modele, an fabricatie, putere, dotari, km, etc -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 47 Joined: 27-February 08 From: DR. TR. Severin Member No.: 1,494 Car: E46 Engine: M43B19 1.8 118 CP ![]() |
PS: daca vrei reprize in depasiri, ar trebui sa alegi intre 330d si 330i sau cel putin de la 325i in sus ![]() edit: da-ne mai multe detalii despre modele, an fabricatie, putere, dotari, km, etc [/quote] Nu vreau reprize, dar nici sa stea pe loc ![]() 320D din 2000 136 CP 320i la fel din 2000 170CP (de asta nu sunt sigura), Dotarile sunt la fel, pretul nu difera foarte mult (dar nu e asta important) Iar km sunt la fel cum am scris putin peste 100.000 dieselul 135.000 benzolu 115.000 |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
Nu vreau reprize, dar nici sa stea pe loc ![]() 320D din 2000 136 CP 320i la fel din 2000 170CP (de asta nu sunt sigura), Dotarile sunt la fel, pretul nu difera foarte mult (dar nu e asta important) Iar km sunt la fel cum am scris putin peste 100.000 dieselul 135.000 benzolu 115.000 nu recomand modelul de 136 hp, mai bine iei benzinaru', diferenta de putere e mare, daca era 320d de 150hp era altceva edit: dieselul din 2000 are DOAR 135k km ??? eu nu prea cred asta, a mers doar duminica cu el ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:58 PM |