![]() |
![]() |
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 310 Joined: 24-May 07 From: bucuresti Member No.: 938 Car: E30/E53 Engine: 2,5=171cp,30i=231cp ![]() |
dupa cum zice si anuntul masina nu este este inmatriculata insa se pot lua nr rosi pt o luna de zile
optiuni : motor m40 merge foarte bine ,servo directie, punte discuri .amortizoare sport nu bate nimic pe ea .geamuri fata electrice scaune fata impecabile cu incalzire fete de usi piele tot impecabile.masina NU se vinde cu rotile care apar in poze pretul este de 1500e usor usor discutabil tel:0723730099 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 62 Joined: 29-January 07 From: tecuci Member No.: 581 Car: e30 Engine: m20 2.5 171cp ![]() |
trimiti prin curier?
sunt din provincie si o gramada de lume nu vrea sa trimita prin curier. probl mea e ca pe aici nu sunt ursi la dezmembrat. in concluzie daca trimiti prin curier vreau si eu (preturi in primul rand): - incuietoarea torpedou completa (interior + exterior) - vas spalator parbriz modelul din spatele farului dr pe semiaripa cu tot cu motoras - capacele oglinzilor de pe interior - ornamentele de pe marginile cupolei cu tot cu capacelele de mascare a imbinarii ( am pus foto) - doua butoane de geamuri electrice la care sa functioneze luminile multumesc mult -------------------- mihaimmm@yahoo.com 0721 248 233
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 04:06 PM |