Help - Search - Members - Calendar
Full Version: dezmembrez urs break
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
robert_tzara
dupa cum zice si anuntul masina nu este este inmatriculata insa se pot lua nr rosi pt o luna de zile
optiuni : motor m40 merge foarte bine ,servo directie, punte discuri .amortizoare sport nu bate nimic pe ea .geamuri fata electrice scaune fata impecabile cu incalzire fete de usi piele tot impecabile.masina NU se vinde cu rotile care apar in poze pretul este de 1500e usor usor discutabil
tel:0723730099
robert_tzara
inafara de bara fata,fusta fata ,faruri si stopuri masina este intreaga de dezmembrat
0721259522-vlad
0721544887-robert
haristeas51
da-mi te rog niste detalii despre amortizoarele fata. smile.gif
Mihai_AMD
o oglinda retrovizoare de interior cu lumini gasim?ca cea din foto..ms
robert_tzara
QUOTE (haristeas51 @ May 1 2008, 11:03 AM) *
da-mi te rog niste detalii despre amortizoarele fata. smile.gif

am amortizoare jambe subtiri combinatie gaz cu ulei le-am cumparat asta vara eu noi noute si am mers cu ele vreo 600 km dupa care masina a stat pana in martie cand a intrat la tinighigerie unde am pus si alte amortizoare cu tot cu arcuri (200lei) si cele de jambe groase sunt montate pe masina dar fara a avea arcuri biggrin.gif
amd> nu am oglinda cum vrei tu
robert_tzara
am orice piesa de urs inclusiv 3 motoare excelente de 2,5 ,toate sunt pe masini=0763447415.0723730099
ps:pentru cei care ma cunosc personal tin sa va anunt ca pot aduce orice piese (sh) de urs la comanda inclusiv:mtehnic-uri,ac-uri.etc
mihaimmm
trimiti prin curier?
sunt din provincie si o gramada de lume nu vrea sa trimita prin curier. probl mea e ca pe aici nu sunt ursi la dezmembrat. in concluzie daca trimiti prin curier vreau si eu (preturi in primul rand):
- incuietoarea torpedou completa (interior + exterior)
- vas spalator parbriz modelul din spatele farului dr pe semiaripa cu tot cu motoras
- capacele oglinzilor de pe interior
- ornamentele de pe marginile cupolei cu tot cu capacelele de mascare a imbinarii ( am pus foto)
- doua butoane de geamuri electrice la care sa functioneze luminile
multumesc mult
Costache
un kit mtehnic 2 poti sa aduci? si la ce pret pt 4 usi
robert_tzara
QUOTE (mihaimmm @ May 15 2008, 08:22 PM) *
trimiti prin curier?
sunt din provincie si o gramada de lume nu vrea sa trimita prin curier. probl mea e ca pe aici nu sunt ursi la dezmembrat. in concluzie daca trimiti prin curier vreau si eu (preturi in primul rand):
- incuietoarea torpedou completa (interior + exterior)
- vas spalator parbriz modelul din spatele farului dr pe semiaripa cu tot cu motoras
- capacele oglinzilor de pe interior
- ornamentele de pe marginile cupolei cu tot cu capacelele de mascare a imbinarii ( am pus foto)
- doua butoane de geamuri electrice la care sa functioneze luminile
multumesc mult

-trimit in provincie numai dak platesti tu trasportul
-mtehnik2 1000-1100e maxim
mihaimmm
normal ca eu platesc si transportul si rambursul banilor la tine. pe tine nu te costa nimic, doar cat sa suni la fan courier. fa un pret la ele si hai sa facem treaba. multumesc.
P.S. - AC-ul de urs la ce pret il aduci?
Mihai_AMD
niste jante bbs rs 17'' 8j et20 crezi ca gasesti pe afara?
modelul din poza..ms
robert_tzara
QUOTE (db85amd @ May 17 2008, 01:58 AM) *
niste jante bbs rs 17'' 8j et20 crezi ca gasesti pe afara?
modelul din poza..ms

avea jentiile astea numai ca nu a vrut sa le vanda in schimb are oglinda mtehnik2 doar ca era 50 e la el
mihaimmm
? cum facem? pretzuri?
Azeea
Salut Robert,
ai o caseta de servodirectie buna si la ce bani?
ma intereseaza numai caseta, fara pompa de servo etc
robert_tzara
am caseta completa 150e
2 motoare 2,5 din care unu e ix si aproape toate piesele 0723730099,0721259522,0766878337
mai sunt si jantele din primul post al acestui topic la 250e setul
robert_tzara
up!!! orice piesa biggrin.gif
haristeas51
am nevoie de doua amortizoare fata ( groase ) , ma intereseaza sa nu aibe joc in tije. O sa le duc la umplut ... BMW e30 Cabrio.gif
lucian
QUOTE (robert_tzara @ May 15 2008, 11:59 AM) *
am orice piesa de urs inclusiv 3 motoare excelente de 2,5 ,toate sunt pe masini=0763447415.0723730099
ps:pentru cei care ma cunosc personal tin sa va anunt ca pot aduce orice piese (sh) de urs la comanda inclusiv:mtehnic-uri,ac-uri.etc

debitmetru 2.3 jetronic, cod 0280202031(neumblat rolleyes.gif )?
MeHigh
un radiator de AC bun, gasesti? am nevoie, vine caldura si ma topesc in masina neagra biggrin.gif
multumesc
316i
QUOTE (MeHigh @ May 23 2008, 11:19 AM) *
un radiator de AC bun, gasesti? am nevoie, vine caldura si ma topesc in masina neagra biggrin.gif
multumesc

Componente de a/c nu avem.
Deasemnea componente de motoare nu, doar motoare complete.
haristeas51> Amortizoare fata pentru jambe groase avem...
MeHigh
haoleuuu, vladut, cand ne intalnim sa iti dau cheia? mii de scuze, dar am uitat-o in portbagaj 2 luni sad.gif
316i
Nu e nici o problema. Vorbim. wink.gif
robert_tzara
0723730099,0766878337 avem de toate biggrin.giftongue.gif
shaq_brayn
QUOTE (robert_tzara @ May 21 2008, 09:58 PM) *
up!!! orice piesa biggrin.gif

un kit spoilere pt urs si praguri si eleronu original ala mic ..... aa si pleoape fami si mie niste pretiuri sh sau noi ce ai
316i
Avem si eleron mic, original si eleron de MTech I. Eleronul mic 1mil, cel de MTech I 1.5mil. Amandoua se dau cu capota de portbagaj deja gaurita bonus.
robert_tzara
up!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.