![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 155 Joined: 13-June 07 From: Bucuresti Member No.: 974 Car: e34 Engine: 3.5 ![]() |
Am tot vrut sa pun poze cu masinuta dar lenea este mare, vremea a fost urata si aparatul de foto din pacate necesita baterii
![]() Azi insa s-au legat toate, tocmai era spalata masina, aveam si aparatul cu baterii noi, asa ca am zis sa o pozez un pic:) Masina este adusa din Austria si va ramane inmatriculata acolo daca nu scade taxa...a costat 2500euro, deci nu am de gand sa dau 5000 pe inmatriculat. Motorul e 3.5l m30, cutie hidramata, interior piele gri, aer conditionat (functional), scaune electrice, geamuri electrice, oglinzi el+ incalzite. Urmeaza in vara bucsi noi, fata+spate, futune si cam tot ce este de cauciuc pe masina + esapament nou. Deocamdata ma ocup de e32-ul lui taicamiu ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
ahhh....in sfarsit un 535 pe aici
![]() frumos exemplar....hidramata zici? ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 10:50 PM |