Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 535i e34
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
matei
Am tot vrut sa pun poze cu masinuta dar lenea este mare, vremea a fost urata si aparatul de foto din pacate necesita baterii rolleyes.gif
Azi insa s-au legat toate, tocmai era spalata masina, aveam si aparatul cu baterii noi, asa ca am zis sa o pozez un pic:)

Masina este adusa din Austria si va ramane inmatriculata acolo daca nu scade taxa...a costat 2500euro, deci nu am de gand sa dau 5000 pe inmatriculat.

Motorul e 3.5l m30, cutie hidramata, interior piele gri, aer conditionat (functional), scaune electrice, geamuri electrice, oglinzi el+ incalzite.
Urmeaza in vara bucsi noi, fata+spate, futune si cam tot ce este de cauciuc pe masina + esapament nou. Deocamdata ma ocup de e32-ul lui taicamiu mad.gif la acest capitol (o sa urmeze poze si cu acesta), dupa care termin e12-ele in curs de restaurare biggrin.gif si in cazul in care nu mor de foame foarte rau, ma apuc si de acest e34. Sa vedem ce o sa iasa...
georgem
Felicitari pentru masina, cred ca e cel mai puternic E34 de pe forum, si pare intr-o stare buna.
Imi plac jantele, e unul dintre modelele pe care le-am avut in vedere si eu.
haifisch
ahhh....in sfarsit un 535 pe aici smile.gif

frumos exemplar....hidramata zici? smile.gif .....nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa ii dai un kickdown biggrin.gif
matei
Mersi, mersi, da jantele mi-au placut foarte mult si mi se pare sa dau foarte bine pe e34. Cat despre hidramata, kickdown cu "sport" selectat este ceva de nedescris:))

Astept sa-i gasesc si trimul de lemn negru inchis si fete de usi cu piele creponata...pana atunci... rabdare laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.