![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
Imi caut kit de ambreiaj nou.
Am gasit Sachs la ~160E si LuK 390E. De ce e asa mare diferenta de pret? Sachs e cam naspa sau LuK e prea bun? Ce sa imi iau? -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Calitatea e foarte apropiata, eu am preferat Sachs, care era un pic mai scump.
Pretul e la magazine diferite sau la acelasi? Daca e la acelasi magazin, vezi sa fie exact acelasi lucru, e prea mare diferenta de pret. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
Calitatea e foarte apropiata, eu am preferat Sachs, care era un pic mai scump. Pretul e la magazine diferite sau la acelasi? Daca e la acelasi magazin, vezi sa fie exact acelasi lucru, e prea mare diferenta de pret. Da, de la acelasi magazin. Singura diferenta e la continutul kit-ului: cel Sachs, pe langa placa, disc si rulment, are si un tubulet de vaselina. Tu zici ca Sachs era mai scump? -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Da, de la acelasi magazin. Singura diferenta e la continutul kit-ului: cel Sachs, pe langa placa, disc si rulment, are si un tubulet de vaselina. Tu zici ca Sachs era mai scump? Da, dar foarte putin mai scump, neglijabil fata de pretul kit-ului. Si la mine in kit-ul Sachs era un tubulet cu vaselina. La mine cel original era Luk. Diferenta de calitate intre ele e neglijabila din ce-am inteles. Eu am luat Sachs ca prefer marca Sachs. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 06:22 AM |