![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
Imi caut kit de ambreiaj nou.
Am gasit Sachs la ~160E si LuK 390E. De ce e asa mare diferenta de pret? Sachs e cam naspa sau LuK e prea bun? Ce sa imi iau? -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Calitatea e foarte apropiata, eu am preferat Sachs, care era un pic mai scump.
Pretul e la magazine diferite sau la acelasi? Daca e la acelasi magazin, vezi sa fie exact acelasi lucru, e prea mare diferenta de pret. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
Calitatea e foarte apropiata, eu am preferat Sachs, care era un pic mai scump. Pretul e la magazine diferite sau la acelasi? Daca e la acelasi magazin, vezi sa fie exact acelasi lucru, e prea mare diferenta de pret. Da, de la acelasi magazin. Singura diferenta e la continutul kit-ului: cel Sachs, pe langa placa, disc si rulment, are si un tubulet de vaselina. Tu zici ca Sachs era mai scump? -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 06:22 AM |