![]() |
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 231 Joined: 9-April 08 From: Oradea - Les Member No.: 1,574 Car: E32 Engine: 2,5 tds ![]() |
Ma intereseaza un diferential pt motorul m21. Vreau sa il pun pe un e23. Prinderea este in 4 suruburi plus unca unul in spate. Vreau sa pun o punte de la e34 din 88 pe e23. Stie cineva daca trebuie facute ceva modificari sau merge direct? Merci
-------------------- O vorba veche...
"Nu viteza ucide...ci lipsa de experienta si deciziile proaste" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Detaliaza......... Nu ma impotrivesc!
|
|
|
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 231 Joined: 9-April 08 From: Oradea - Les Member No.: 1,574 Car: E32 Engine: 2,5 tds ![]() |
Detaliaza......... Nu ma impotrivesc! pai eu am nevoie de telescoape fata fara fuzete, telescoape spate, o planetara,butoane pt geamuri electrice, scaune incalzite daca are cumva masina, clantele exterioare, ochelari faruri, faruri, semnale, stopuri, torpedou, ceasuri de bord etc... cam tot dar le pot plati pe masura ce strang baniii care ii am de luat din diverse schimburi. ce zici? -------------------- O vorba veche...
"Nu viteza ucide...ci lipsa de experienta si deciziile proaste" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 06:21 PM |