Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar diferential pt 2,4 td
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Chychy
Ma intereseaza un diferential pt motorul m21. Vreau sa il pun pe un e23. Prinderea este in 4 suruburi plus unca unul in spate. Vreau sa pun o punte de la e34 din 88 pe e23. Stie cineva daca trebuie facute ceva modificari sau merge direct? Merci
TiL
E o punte de E28 TD la Interceptor, fara frane pe ea. Are joc in planetare dar diferentialul era ok. Trebuie vazut daca se potriveste capacul din spate. La E28 TD-ul are un capac iar benzinarele altul, pentru ca difera un pic caroseriile in spate. Acum are capac de benzinar pe diferential.
Chychy
nu are nimeni??????
TiL
Ai vorbit cu Interceptor? Are raport 3.15.
io'sŪ
ca sa pui diff-ul pe e23, trebuie sa pui capacul din spate (al diff-ului) pt e23, altfel nu se potriveste wink.gif
Chychy
merci de informatii. oricum visul meu s-a dus...puntea de la e34 este mai lata cu 1 cm. acum ma gandesc sa caut una de e28 sa incerc cu aia. voi ce ziceti?
manole74
Am puntea cu tot ce trebuie! Intotdeauna cauti calea cea mai spinoasa...............
Chychy
problema nu s-a rezolvat inca....am schimbat cam tot ce era de schimbat la puntea spate (bucsi, rulmenti, discuri, placute, ferodouri frana de mana+cabluri) dar inca nu am un diferential bun si o planetara ca a mea are joc. am vorbit cu TIL si zice ca as avea nevoie de unul mai lung, precizez ca nu am reusit sa descifrez ce scrie pe placuta de la diferentialul meu. oricat de mult i-as da in blana nu trece 135, viteza atinsa ieri dupa ce mi-a luat bara fata unul care nu a acordat prioritate. o sa caut zilele astea o planetara buna, poate am noroc sa mearga de la e32 sau ceva ca de e23 mai rar si cine are nu da decat puntea completa.

respect
Chychy
nimeni?....nimic?..... wallbash.gif help.gif
Chychy
up.....
manole74
Punte, grup si tot ce ai nevoie............... wink.gif
Chychy
Stiu ca ai ce am eu nevoie, dar nu dispun de atatia bani deodata. Am si alte probleme de care trebuie sa tin cont (rate, faculta....).
Daca mi-ai da defalcat ce am nevoie le-as cumpara de la tine. Fii sigur ca pt ce am eu nevoie nu o sa merg pana in germania dupa o masina. Daca chiar vrei sa ma ajuti da-mi defalcat ce am nevoie si pe masura ce adun baii le i-au pe toate de la tine. Ce zici?
manole74
Detaliaza......... Nu ma impotrivesc!
Chychy
QUOTE (manole74 @ May 8 2008, 10:02 PM) *
Detaliaza......... Nu ma impotrivesc!

pai eu am nevoie de telescoape fata fara fuzete, telescoape spate, o planetara,butoane pt geamuri electrice, scaune incalzite daca are cumva masina, clantele exterioare, ochelari faruri, faruri, semnale, stopuri, torpedou, ceasuri de bord etc...

cam tot dar le pot plati pe masura ce strang baniii care ii am de luat din diverse schimburi.

ce zici?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.