![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 194 Joined: 24-January 07 From: Bucuresti Member No.: 563 Car: 525TDS Touring Engine: M51, 2.5, 143CP ![]() |
Salutare. Abia am pus si eu un motor 2.4 diesel simplu , pe urs.
Problema: imi lipseste surubul care prinde furtunul de retur din pompa de injectie .. unde gasesc asa ceva ? Are cineva ? Alta problema: nu stiu unde si cum vin toate furtunele de vacuum. Vreau sa ma uit si eu la un urs diesel , sa vad si io cum vin toate furtunele. VA ROG ! Pls ajutati-ma si pe mine sa termin si io masina ![]() Bafta. -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 483 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 30 Car: 324 td e30 1989 Engine: M21 2.4TD 115CP ![]() |
imi pare rau Costynn, nu te pot ajuta cu piesa aia. Eu am pompa electronica. Un service bun este cel al turcului din filaret. Mi-am reglat pompa acolo dar trebuie sa schimb volanta si kitul de ambreiaj ca sa ii pot face un reglaj corect, altfel trepideaza.
o sa incerc sa vin duminica la intalnire dar nu promit. LE: nici mie nu-mi indica consumul desi turometrul merge, probabil ca e vreun cablu dar nu mi-am batut capul prea tare. This post has been edited by Azeea: May 8 2008, 11:31 AM -------------------- 324 td
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 04:48 AM |