Proiect turbo 318is |
Proiect turbo 318is |
Apr 27 2008, 12:28 AM
|
|
36% BMW corupt Group: Insiders Posts: 450 Joined: 20-November 05 From: Ottawa Member No.: 101 Car: e30 318is Engine: m42 +12psi of boost |
De doua saptamani in sfarsit vad si eu ca evoluez cu proiectul meu.Galeria de evacuare era menita pt un M50/52 si asa mai departe, din care am taiat ultimii doi cilindrii ca sa o potrivesc pe motorul meu.
-------------------- UPGRADES SO FAR:12psi of boost,Fidanza 13lbs flywheel, M3 BULLY stage 3 clutch(240mm), getrag260 transmission,Coils over plugs (COP),Stock engine
|
|
|
May 7 2008, 03:11 AM
|
|
36% BMW corupt Group: Insiders Posts: 450 Joined: 20-November 05 From: Ottawa Member No.: 101 Car: e30 318is Engine: m42 +12psi of boost |
Am impresia ca am cam gresit forumul ,vad ca aici ar fi mult mai mult dialog daca as posta sa spunem probleme legate de un bec de la pozitie sau poate cum sa resetam kilometrajul.Ma asteptam la mai multe parei ,intrebari .Promit ca am sa deschid un topic legat de probleme grave la semnalul spate stanga(nu arde becul,trebuie sa am + si - pe becul ala sau este de ajuns doar unul dintre ele?????)
-------------------- UPGRADES SO FAR:12psi of boost,Fidanza 13lbs flywheel, M3 BULLY stage 3 clutch(240mm), getrag260 transmission,Coils over plugs (COP),Stock engine
|
|
|
May 7 2008, 10:46 AM
|
|
45% BMW corupt Group: Members Posts: 498 Joined: 31-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,112 Car: E30 Engine: M20 2.0 93kW |
Am impresia ca am cam gresit forumul ,vad ca aici ar fi mult mai mult dialog daca as posta sa spunem probleme legate de un bec de la pozitie sau poate cum sa resetam kilometrajul.Ma asteptam la mai multe parei ,intrebari .Promit ca am sa deschid un topic legat de probleme grave la semnalul spate stanga(nu arde becul,trebuie sa am + si - pe becul ala sau este de ajuns doar unul dintre ele?????) Atunci daca esti dispus sa raspunzi la intrebari si nu te deranjeaza ca intrebam (in alte parti cand intrebi nu prea ti se raspunde sau ti se raspunde fara inteles) spune-mi si mie daca vrei cum ai ales sistemul de ungere al turbinei, ai impuscat blocul sau ai luat din baia de ulei (asa mi se pare ca am vazut intr-un foto) cu pompa separata iar returul se duce tot acolo. Vazusem pe ebay un set se anaconda (serpi) special pt 4 pistoane, cu setul asta care il ai tu facut nu gatui anumite pistoane?? Intercooler-ul este special pt fiecare turbina in parte sau il poti cumpara mai mare fara nicio prolema. Te intreb toate astea pentru ca ma gandesc sa pun pe pisica fratelui meu, tot IS un chit turbo. Multam anticipat pentru raspunsuri. Spor la treaba in continuare |
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1st November 2024 - 01:37 AM |