![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
si pentru cei care se cred piloti la volanul unui BMW, fie el si seria 7
atentie, pozele nu sint foarte placute. aviz celor cu probleme cardiace sau digestive. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
Postez si eu aici...de mult timp am in mine..nu neaparat ura...poate furie sau..nu stiu sa-i zic..pe ce?sau pe cine?cum s-a precizat si mai sus pe pustanii teribili care au o masina de 100mi de euro de la taticu si in afara faptului de a calca acceleratia nu face nimic dar si pe aceeasi pustani teribili care vand un telefon,mai fura din casa cateva milioane ,vede el ce mai face si uite asa incropeste 10-20mil si isi ia o baraca de masina,poate chiar bmw(am un vecin care sia luat un bmw cu 12mil,e21,si...ce face cu el e belea,e1.8 dar o omoara in ultimul hal,si baga de cate 50mi benzina)...de astia mie frica pe strada.rau de tot.sunt milos de fel,plandg si cand moare un catel la care am tinut,dar cred ca sg pers de care nu miar fi mila ca le vad murind sunt idiotii,inconstientii,teribilistii,dobitocii intr-un cuvand prostii care calca pedala mai mult decat are minte in cap si...poc ia stalpu in brate,moare sau ramane cu sehele toata viata si cei de acasa,mama tata prietena frati surori,ii plang la capul cosciugului "vai copilul meu"...e,copilul tau a dat dovada cu putin timp in urma de mare dobitocenie si s-a ars,din pacate pt totdeauna.da,daca te simti in stare,dai frate si 300 ,dar nu asa,orice pustan care ii tremura volanu in mana dupa 120 gata e soferu..eu unu recunosc,mie frica de viteza,asta pt ca sunt constient de partea negativa.prefer sa merg elegant ,pe oras cu 40km/h,cum zicea si miafia iar in afara...cred ca 120 mi-ajunge.la polul opus se afla mila si durerea pe care o simt cand soferul moare sau ramane cu sechele toata viata din cauza acelui dobitoc de care am vb mai sus,care se baga intro depasire de ex si da in mine,si eu mor nevinovat.aceeasi indiferenta o simt si pt putzoii cu scuterele,nici 10-12 ani nu au,nici nu le ajunge mana sa se stearga la fund si gata,ii ia tati scuter si..dute tati pe strazi si o sa vi acasa in cutie de lemn.sau inmultit asa rau astia cu scuterele incat cred ca ar tr sa se dea o lege,sa se faca macar un atestat ceva,niste cursuri de legislatie si doar pt cei de peste 14 sau 16 ani sa zicem si care bine inteles trec testul.
paralel cu soseaua ma mai enerveaza cumplit "experientatii"turisti si iubitori ai muntelui,la fel de cretini,de raul carora..nu ca ma bucur,ca nu e bine,dar..mie indiferent.e vb de cei care desi saracii salvamonti pun plancarde,semne,si tot ce pot,mai au sa stea de paza,la locurile interzise turismului,locuri in care totusi turistii se aventureaza si...peste putin timp suna la salvamont,caca*ti pe ei,sai salveze.aici tine de legea omeneasca sa salvezi semenii,eu unul ias lasa acolo,asta a cautat,asta a gasit.e ca si cum mas baga cu masina pe contrasens chiar daca nu am voie.la fel si cu cei de la mare,care desi salvamarii au pus balize sau cum le zice alora de pe apa,ca sa nu depaseasca in larg zona,ei tot se duc.aici la fel,sa fiu salvamar si sa nu fie lege,acolo las lasa sai iaasa apa si pe ochi,pt ca asta a cautat mintea lui inconstienta. poate am plictisit cu povestea asta,dar...asta e,cine sio face cu mana lui,sa plateasca. -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 09:24 PM |