IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Accidente BMW
Rating 5 V
Guest_jaffar_*
post Nov 24 2005, 01:57 PM
Post #1

Guests

si pentru cei care se cred piloti la volanul unui BMW, fie el si seria 7

atentie, pozele nu sint foarte placute. aviz celor cu probleme cardiace sau digestive.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Edi_
post Apr 22 2008, 01:06 PM
Post #2

18% BMW corupt
*

Group: Members
Member No.: 886
Car: E28
Engine: M30B28

OMG!! mai bine nu ma uitam la poze...atarna aia de prin masina in tot felul de unghiuri ciudate. Praf s-a facut e34-le, prea multi neindemanatici conduc bmw-uri si inca o data..viteza ucide. Oare daca am avea toti motoare de pe masini de tuns iarba ar mai fi accidente?

--------------------
E28 528i ; ex e28 524d, 524td, 520i, e34 520i, 525ix, e39 525d

+Quote Post
Rares
post Apr 22 2008, 10:12 PM
Post #3

55% BMW corupt

Member No.: 1,066
Car: E39
Engine: e12

QUOTE (Edi_ @ Apr 22 2008, 02:06 PM) *
OMG!! mai bine nu ma uitam la poze...atarna aia de prin masina in tot felul de unghiuri ciudate. Praf s-a facut e34-le, prea multi neindemanatici conduc bmw-uri si inca o data..viteza ucide. Oare daca am avea toti motoare de pe masini de tuns iarba ar mai fi accidente?

Asa spun si multi dintre ceo ce au lasat comment-uri acolo. Dar, dintr-un anumit punct de vedere, pozele iti pot deschide ochii. Si te pot face sa te gandesti de 2 ori. Ar trebui sa incepem sa renuntam la idea ca "mie nu o sa mi se intample". Trebuie sa fim, fiecare in parte, foarte constienti de ceea ce inseamna a conduce o masina si de repercusiunile pe care actiunile noastre de la volan se pot rasfrange asupra celorlalti participanti la trafic sau asupra pietonilor.

Edit:
Indiferent de puterea motorului. Poti sa ai motop puternic si sa fii bou cu covrigu. Sa stii sa ii dai talpa/span/rangi, etc. Si cand e vorba de o curba, sa speri ca o sa mergi ca trenul pe sine, fara sa iesi in decor sau, in cel mai rau caz, in alti oameni. Reversul medaliei, cu un motor mai slab iese unu` de pe un drum fara prioritate si vireaza in directia ta de mers. Pana isi ia ala demaraj, tu esti calare la el in portbagaj.
Mi s-a intamplat odata cu unu` care a iesit asa in fata mea si am franat de la aprox. 120km/h. Mi-am lasat cauciucurile pe asfalt. Am plecat de pe loc cu viteza intai. Inainte de asta, am pus avariile si m-am dus la boul ala, care se speriase si oprise masina pe loc, in speranta ca o sa il depasesc (aveam trafic din contrasens). Era un mos batran cu sacii de cartofi pe masina si in locul banchetei din spate. A zis ca m-a vazut prea tarziu, de parca veneam cu viteza luminii. Ce era sa mai fac? Mi-am controlat tremuratul excesiv al genunchilor, m-am urcat in masina si am plecat mai departe. Daca il vedeam prea tarziu, ne culegea pe toti de pe strada cu farasul.
Nu e de ras, dar se poate intampla oricui.
Trebuie sa fin foarte atenti. Condusul in romania e o ruleta ruseasca.

This post has been edited by Rares: Apr 22 2008, 10:22 PM

--------------------
I can take you there faster....

+Quote Post
io'sŪ
post Apr 23 2008, 12:03 AM
Post #4

.

Group: Super Moderators
From: Bucureşti
Member No.: 72
Car: .
Engine: .

CITAT(Rares @ Apr 22 2008, 11:12 PM) *
...
Trebuie sa fin foarte atenti. Condusul in romania e o ruleta ruseasca.

de acord !

--------------------
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE"

+Quote Post
Edi_
post Apr 23 2008, 02:28 AM
Post #5

18% BMW corupt
*

Member No.: 886
Car: E28
Engine: M30B28

QUOTE (io`s @ Apr 23 2008, 01:03 AM) *
de acord !

Subscriu...inteleg ce spui, Rares, dar pana la urma caii multi sunt tentanti si multi nu se pot abtine sa nu calce masina, inclusiv eu pt ca simt ca sunt stapan pe situatie sau falsa impresie. Trebuie sa ai foarte multa rabdare sa circuli regulamentar. Imagini ca si cele de sus am mai vazut si am vazut si oameni accidentati grav la sectia de Anestezie Terapie Intensiva la spital anul acesta(sunt student la medicina), am disecat si cadavre(nu mi-a placut deloc), dar imaginile sunt tot socante. Ar bine sa le vada toti conducatorii auto cand fac scoala si examenul sa fie mai riguros, sa stie fiecare despre dinamica masinii, sa se introduca limitatoare de viteza la masini, sa avem drumuri mai bune, fara oameni beti pe sosele, biciclisti si carute nesemnalizate, etc etc...insa suntem foarte departe de aceste conditii ideale. In concluzie orice drum ramane o aventura, un risc, un fel de ruleta ruseasca. Statisticile arata ca avem 1% sansa (mai bine zis nesansa sa decedam din cauza unui accident de masina). In urma cu ceva timp eram obsedat sa cumpar o masina cat mai sigura...

--------------------
E28 528i ; ex e28 524d, 524td, 520i, e34 520i, 525ix, e39 525d

+Quote Post

Posts in this topic
3 Pages V   1 2 3 >

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 04:41 AM