![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 194 Joined: 24-January 07 From: Bucuresti Member No.: 563 Car: 525TDS Touring Engine: M51, 2.5, 143CP ![]() |
Salutare. Abia am pus si eu un motor 2.4 diesel simplu , pe urs.
Problema: imi lipseste surubul care prinde furtunul de retur din pompa de injectie .. unde gasesc asa ceva ? Are cineva ? Alta problema: nu stiu unde si cum vin toate furtunele de vacuum. Vreau sa ma uit si eu la un urs diesel , sa vad si io cum vin toate furtunele. VA ROG ! Pls ajutati-ma si pe mine sa termin si io masina ![]() Bafta. -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 194 Joined: 24-January 07 From: Bucuresti Member No.: 563 Car: 525TDS Touring Engine: M51, 2.5, 143CP ![]() |
Chiar nu am drum la ploiesti
![]() TiL , dar furtunasul 12 unde naiba vine ? in curu la filtru de motorina ? ca acolo am vazut ceva ......... Macar daca il are cineva , si se poate ,sa merg cu el la strung sa imi faca copie dupa el ..... poate scap mai ieftin ![]() Ca la bavaria , poate nici nu se incurca cu mine , cu un surub ![]() This post has been edited by Costynnn: Apr 18 2008, 08:20 AM -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Ca la bavaria , poate nici nu se incurca cu mine , cu un surub ![]() Cred ca se incurca. Eu am fost la ei cand dadusem cutia de viteze jos pentru simeringul pe unde intra timoneria in cutia de viteze, si il aveau pe stoc. Probabil piesele se potrivesc la multe modele si de aceea. Da un telefon si explica-le care e surubul si s-ar putea sa ai noroc sa-l aiba pe stoc. Doar sa ai rabdare la telefon pana prinzi liber la vanzari piese si iti poate face legatura secretara. Tipul de la vanzari piese auto e foarte de treaba. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 08:28 PM |