![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 556 Joined: 11-November 07 From: PLOIESTI Member No.: 1,277 Car: E30 Engine: 2.4D 85CP ![]() |
am un 325i model de america,170 cp dar nu sint multumit cum trage pe 400...
iau bataie de la 318 is cu cip(cam 150 cai)..cam o aripa de fata... ![]() am inteles ca as putea sa ii pun turbo,cip ,dar investitia e prea mare si nu dispun de bani momentan intrebarea este: ce alte modificari sa ii faci sa traga mai bine?...am auzit ca pot sa ii pun injectoare de 2,5 24 V,merge?? calculatorul nu mai este cel de america,i-am pus de europa...problema cica ar fi ca am raportul de compresie(nu stiu daca m-am exprimat bine) 8,8:1 si ar fi cel mai slab..... astept sfaturi de la voi.....va multumesc.... This post has been edited by jakal: Apr 6 2008, 12:17 AM -------------------- E30..324D E30..325 I
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 31-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,112 Car: E30 Engine: M20 2.0 93kW ![]() |
De cand am deschis topicul si m-am uitat la titlu m-am gandit la diferential, stiu ca este cam ultima piesa la care te ai gandi dar sa stii ca aici pierzi si castigi multe, cu un grup scurt (cel mai scurt 4,45) castigi sprint dar la viteza scazi iar cu unul mai lung gen 3.45 sau 3.10 pierzi foarte mult sprint dar in schimb castigi in viteza si in consum. Eu am pe urs 4.45 si cu un motor de 2000 cam varza reglat scartaie pana la a 3 toate vitezele, lucru care la masina fratelui meu un E36 318IS nu se intampla decat la viteza 1, de la a 2 nu mai face nici miau. Ai putea sa vezi factorul de demultiplicare care este inscris pe grup (vezi ca este o amarata de tablita pusa pe langa unul colturi, daca nu ma insel pe cel din stanga sus cum te uiti la el), daca nu scoate masina din viteza, urco pe un cric cu o roata (in caz ca ai blocant cu ambele) si vezi cu aproximatie la cate ture de cardan face un din planetare o tura intreaga. Iti spun asta pt ca este cel mai ieftin lucru care il poti face singur acasa, asta in caz ca nu iti mai trebuie un paznic sa te pazeasca de prieteni cu glume proaste cand ai masina pe cric
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 07:36 PM |