![]() |
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
Cumpar 1 far, de E34, de faza scurta, petru proiect imbunatatire lumina stradala. Nu conteaza cum are geamul, poate fi si spart. Lupa poate sa nu fie deloc, sau matuita, sau sparta.
0726 29 22 07 mihaijust@yahoo.com -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
corpul farului de faza scurta de pe dreapta, nu ma intereseaza sistemul de lupa sau geamul, alea oricum le-as da jos. deci, e vb de cilindrul ala de plastic, cu urechile pe el, in care vin oglinda, lupa+suportul de bec, si peste care vine geamul. Nu stiu cum ii zice la piesa, dar am o poza cu ea, parca..
Am gasit poza: -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 134 Joined: 8-March 07 From: bucuresti Member No.: 738 Car: E34 ,mit carisma Engine: 2.0 24v, 1,8gdi ![]() |
corpul farului de faza scurta de pe dreapta, nu ma intereseaza sistemul de lupa sau geamul, alea oricum le-as da jos. deci, e vb de cilindrul ala de plastic, cu urechile pe el, in care vin oglinda, lupa+suportul de bec, si peste care vine geamul. Nu stiu cum ii zice la piesa, dar am o poza cu ea, parca.. Am gasit poza: gata am inteles ce vrei, ma uit prin garaj sa vad daca am vre unul, asa am intreg dar nu cred ca renteaza pt tine PS: ce ai vrut sa faci in ultima poza ? ![]() -------------------- TEl: 0721.51.26.94
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 01:21 PM |