Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar 1 far E34
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
MeHigh
Cumpar 1 far, de E34, de faza scurta, petru proiect imbunatatire lumina stradala. Nu conteaza cum are geamul, poate fi si spart. Lupa poate sa nu fie deloc, sau matuita, sau sparta.

0726 29 22 07
mihaijust@yahoo.com
MeHigh
de asemenea cumpar si " CHESTIA " care prinde becul in far, la E39 modelul facelift, pentru farul de pe faza scurta cu lupa.
cumpar in continuare inca un far de E34
MeHigh
anunt in continuare valabil, cel mai mult ma intereseaza FARUL de faza scurta pt E34, indiferent de stare, dar cu prinderile ok.
MeHigh
UP, am nevoie de farul din partea DREAPTA pentru E34, faza scurta.
MeHigh
UP, nu are nimeni 1 far dreapta de scurta defect, sau de care nu are nevoie?
MeHigh
QUOTE (MeHigh @ Mar 28 2008, 08:47 AM) *
UP, nu are nimeni 1 far dreapta de scurta defect, sau de care nu are nevoie?

inca caut
MeHigh
UP !!!
MeHigh
haideti domnilor, un far dreapta de faza scurta E34, cer prea mult? sad.gif
MeHigh
Ciclopul isi cauta al doi-lea ochi, si nu pt ca i-ar trebui, ci sa-l aiba de rezerva. SUS cu cererea mea pt far.
MeHigh
mellow.gif rolleyes.gif unsure.gif wacko.gif cha (2).gif conf (8).gif flm (7).gif glasses (17).gif

snf (45).gif vio (33).gif

cu alte cuvinte, inca mai caut farul ala...
mayer_maryus
QUOTE (MeHigh @ Apr 3 2008, 09:12 AM) *
mellow.gif rolleyes.gif unsure.gif wacko.gif cha (2).gif conf (8).gif flm (7).gif glasses (17).gif

snf (45).gif vio (33).gif

cu alte cuvinte, inca mai caut farul ala...

ce iti trebui mai exact din far? poate gasim pe la mine ceva:D
MeHigh
corpul farului de faza scurta de pe dreapta, nu ma intereseaza sistemul de lupa sau geamul, alea oricum le-as da jos. deci, e vb de cilindrul ala de plastic, cu urechile pe el, in care vin oglinda, lupa+suportul de bec, si peste care vine geamul. Nu stiu cum ii zice la piesa, dar am o poza cu ea, parca..

Am gasit poza:
mayer_maryus
QUOTE (MeHigh @ Apr 3 2008, 11:29 AM) *
corpul farului de faza scurta de pe dreapta, nu ma intereseaza sistemul de lupa sau geamul, alea oricum le-as da jos. deci, e vb de cilindrul ala de plastic, cu urechile pe el, in care vin oglinda, lupa+suportul de bec, si peste care vine geamul. Nu stiu cum ii zice la piesa, dar am o poza cu ea, parca..

Am gasit poza:

gata am inteles ce vrei, ma uit prin garaj sa vad daca am vre unul, asa am intreg dar nu cred ca renteaza pt tine

PS: ce ai vrut sa faci in ultima poza ? biggrin.gif
MeHigh
uite ce-a iesit smile.gif

far de E34 cu lipa de E39 inauntru, cu tot cu suportul de bec E39, pregatita pt Xenon ( factory default ) .
mayer_maryus
QUOTE (MeHigh @ Apr 3 2008, 11:48 AM) *
uite ce-a iesit smile.gif

far de E34 cu lipa de E39 inauntru, cu tot cu suportul de bec E39, pregatita pt Xenon ( factory default ) .

super tare:)) am mai auzit sa bage lupe in faruri dar sa schimbe lupa pt alt model nu am auzit:D

eu am avut pb cu farurile , le-am dat jos le-am curatat, le-am pus geamuri, si nu mai am pb cu ele biggrin.gif
MeHigh
QUOTE (mayer_maryus @ Apr 3 2008, 11:23 AM) *
super tare:)) am mai auzit sa bage lupe in faruri dar sa schimbe lupa pt alt model nu am auzit:D

eu am avut pb cu farurile , le-am dat jos le-am curatat, le-am pus geamuri, si nu mai am pb cu ele biggrin.gif

Eu nu am ce curata la farurile actuale, oglinzile sunt de plastic, si cred ca-s originale, sunt albe pe interior aproape, nici urma de oglinda....ca oglindesc in ele ca-ntro foaie de hartie.

Nu ma uita cu suportul, te rog, si daca nu gasesti sub nici o forma far stricat, sa-mi zici cat ai vrea pe farul de scurta de pe partea dreapta asa cum il gasesti, in lipsa de altceva....

Multumesc,
Mihai
MeHigh
UP
MeHigh
0726 29 22 07
MeHigh
Maryus, ai gasit ceva?

Daca nu, sus cu cererea pt far
MeHigh
UP
MeHigh
sus cu cererea pt far, sunt chior doar cu unul sad.gif
MeHigh
UP UP UP!!!
MeHigh
NU mai caut far, am gasit deja, de astazi continua proiectul "imbunatatirea luminii stradale facuta de E34"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.