![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
am inteles, ca MTJul are 450cp pe stand
![]() stiu doar ca are motor M 106 caruia ii stiu potentialul ![]() ![]() ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 31-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,112 Car: E30 Engine: M20 2.0 93kW ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
Ma laud si eu la voi in seara asta, masina la care am lucrat cu un prieten (care este si propietarul ei) a lua premiul pentru cel mai bun interior la expozitie de la romexpo si sant tare madru de mine ![]() ![]() ![]() felicitari si voua si bafta in continuare acum ceva timp am purtat niste discutii cu referire la faptul ca e30 e demodat ![]() ei bine din cate masini au fost acolo (unele fff. scumpe) E30ul a fost la inaltime... KYL best interior HAI best exterior eu (UWE) best paint si TXA nu mai stiu exact ce a luat +sectiunea drift KNS,HAI,BSD deci din atatea masini au castigat atatia ursi... ![]() ![]() voi ce spuneti??? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
felicitari si voua si bafta in continuare acum ceva timp am purtat niste discutii cu referire la faptul ca e30 e demodat ![]() ei bine din cate masini au fost acolo (unele fff. scumpe) E30ul a fost la inaltime... KYL best interior HAI best exterior eu (UWE) best paint si TXA nu mai stiu exact ce a luat +sectiunea drift KNS,HAI,BSD deci din atatea masini au castigat atatia ursi... ![]() ![]() voi ce spuneti??? ![]() Are rost sa va mai zic ca am condus e46 m3 si senzatia data de monstrul ala (nu pe hartie,ci ca pura senzatie la volan) este foarte apropiata de ceea ce ai parte in urs de 2.5.? ursu cu mot mai mare face ravagii (am vazut si pe forum). nu l-am considerat demodat niciodata,ba mai mult am dat masina din 98 sa imi iau masina din 88 doar ca e urs si ca m-a uns pe suflet prima data cand am mers cu ea,am zis ca aia e (si arata ca o ghena) . si sincer nu neaparat are sau nu treaba cu moda,ci mai mult cu faptul ca din ce in ce mai mutla lume isi da seama de cat de avansata e pt anii ei ,nu cred ca mai era vreo masina de genul asta (pt ca este pur si simplu o masina SPORT ! )in anii 80 si nici azi nu mai face nimeni asa cva in afara de bmw (135i coupe ![]() ![]() LE:cu nimic nu se compara sunet de motor bmw+performante si cuplu intr-o coaja de caroserie.KART pe fatza! cred ca aia de la bmw ori nu-si dadeau seama de ce faceau cand l-au conceput ori fix pt asta l-au facut .tind sa cred a 2a varianta . This post has been edited by ionusunt: Mar 19 2008, 11:46 AM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 01:47 PM |