![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
am inteles, ca MTJul are 450cp pe stand
![]() stiu doar ca are motor M 106 caruia ii stiu potentialul ![]() ![]() ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
asta e kyl ul ?
bine ca a ajuns pe maini bune ma bucur.sara ca masina fusese botzita de niste capede de guma (bej +maro ![]() PS :cea mai colorata masina ! (neagra-bej-neagra-mov ) ![]() LE :cum e cu usile alea ? This post has been edited by ionusunt: Mar 17 2008, 02:04 AM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 31-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,112 Car: E30 Engine: M20 2.0 93kW ![]() |
asta e kyl ul ? bine ca a ajuns pe maini bune ma bucur.sara ca masina fusese botzita de niste capede de guma (bej +maro ![]() PS :cea mai colorata masina ! (neagra-bej-neagra-mov ) ![]() LE :cum e cu usile alea ? Confunzi un pic masinile, cel de care spui tu ca a fost in 2 culori este NOS-ul, ala este tot pe la noi, asta de a fost la salon a fost alta masina, facuta de la zero, in sensul ca era un cabrio normal stock si am a fost adusa in acest stadiu. NOS-ul a primit si el o inima noua cu 24 de supape, o evacuare complecta cap coada,o vopsea neagra cum i se cuvinea si cat de curand un interior de bun gust + pereche de jante pe 16"care deja sant pe masina. O sa va mai tin la curent cu evulutia lui, sper sa il putem salva si sa nu fie nevoie de alte nebunii pe ea. |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Confunzi un pic masinile, cel de care spui tu ca a fost in 2 culori este NOS-ul, ala este tot pe la noi, asta de a fost la salon a fost alta masina, facuta de la zero, in sensul ca era un cabrio normal stock si am a fost adusa in acest stadiu. NOS-ul a primit si el o inima noua cu 24 de supape, o evacuare complecta cap coada,o vopsea neagra cum i se cuvinea si cat de curand un interior de bun gust + pereche de jante pe 16"care deja sant pe masina. O sa va mai tin la curent cu evulutia lui, sper sa il putem salva si sa nu fie nevoie de alte nebunii pe ea. nu nu cel de care zic eu e ala de la pasapoarte care zacea de mult.dupa care l-a luat cineva din arad si l-a facut CREM mat cu jantele maro si bandouri maro si interior alb facut infect .dup0a care a ajuns in bucuresti si a fost vopsit negru(slava domnului) .eu la ala ma refeream ca stiu ca era singurul cu lambo doors. -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 08:59 PM |